Foo Fighters va lua o pauza pe termen nelimitat!

567 vizualizări
A fost un moment dulce-amarui sambata trecuta in parcul central din New York cu FOO FIGHTERS cantand un set electrizant la festivalul Global Citizen si anuntand pe parcursul show-ului ca va fi ultima performanta pentru o perioada nedefinita de timp.
Solistul Dave Grohl a spus audientei, „Nu facem un mare caz dar asta este. Nu mai avem alte spectacole dupa acesta. Acesta este concertul unde cantam cat de multe piese putem intr-o perioada scurta de timp pentru ca sincer, nu stiu cand o vom face din nou, dar este locul perfect sa ne facem asa cum trebuie treaba in noaptea asta.„.
Foo Fighters a profitat din plin de timpul alocat, cantand noua melodii si pastrand energia ridicata de-a lungul concertului. Spectacolul a inceput cu Grohl singur pe scena, bazandu-se pe public la piesa „Times Like These”, inainte ca restul trupei sa i se alature la jumatatea cantecului pentru a incheia intr-un mod frenetic.
A urmat o manifestare impresionanta de putere hard-rock cu „All My Life”, „My Hero” si „Arlandria”. Grupul a mai cantat cateva favorite de ale lor ca „Learn To Fly”, „These Days” si „Walk”, finalizand recitalul cu „Best Of You” si „Everlong”.
Grohl a admis ca este trist in timpul concertului, declarand ca, „Mi-as dori sa putem canta toata noaptea… insa vreau sa-l vad pe Neil Young.„, dupa care a urmat anuntul cum ca este ultimul show pentru o perioada lunga. Pentru cei ingrijorati de viitorul grupului, trebuie mentionat faptul ca Grohl a mai facut o declaratie asemanatoare fanilor din Marea Britanie la sfarsitul turneului de peste mari, iar dupa ce internetul a fost bulversat de comentarii in legatura cu o eventuala destramare, Grohl a postat propria varianta minimalizand astfel discutia despre despartire.
Cel mai probabil, acest lucru sugereaza ca Foo Fighters au terminat ciclul concertelor pentru „Wasting Light” si vor lua o pauza, atat cat este nevoie, pentru a se reincarca inainte de abordarea urmatorului disc.
Setlist-ul Foo Fighters de la festivalul Global Citizen:
01. Times Like These
02. All My Life
03. My Hero
04. Learn to Fly
05. Arlandria
06. These Days
07. Walk
08. Best Of You
09. Everlong


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*