Steve Vai și-a „împrumutat” talentul în noul film al celor de la Foo Fighters

Steve Vai
Steve Vai

Steve Vai a dezvăluit recent că joacă un rol în filmul de comedie/ groază Foo Fighters, „Studio 666”. Dar nu este un rol pe care spectatorii îl pot recunoaște neapărat… fără ajutorul rockerului.

Vai a dat o mână de ajutor producției filmului într-un mod care îi ascunde în cea mai mare parte identitatea – dar nu și talentele la chitară.

„Aseară am participat la premiera noului film [Foo Fighters] Studio 666”, a spus Vai. „Ce haos! Filmul a ieșit super sângeros și amuzant. Ai noștrii Foos sunt într-o casă bântuită, unde Dave este posedat și începe să facă lucruri ciudate.”

Acesta a continuat: „o scenă în care Dave încearcă să explice trupei ce vrea să cânte, dar este pe jumătate înnebunit și începe să plângă nebunește. În acea scenă nu e Dave cel care își arată virtuozitatea la chitară. Eu locuiesc la 3 minute de mers pe jos de unde filmau așa că Dave m-a sunat și m-a întrebat dacă ar putea să-mi filmeze mâinile în timp ce cânt. A fost o explozie glorioasă de virtuozitate demonică și când am văzut-o în teatru, a trebuit să-mi arunc capul pe spate și să râd.”

Nu este prima dată când Vai își „împrumută” talentele de chitarist într-un film. În 1991, Bill & Ted’s Bogus Journey, acesta furnizează mai multe riff-uri offscreen. Iar în filmul anilor 1980 „Crossroads”, Vai îl joacă pe acolitul geniu chitarist al diavolului, Jack Butler, unde a și supradublat la chitară pentru Ralph Macchio din film.

„Studio 666” va apărea în cinematografe pe 25 februarie. Vai și-a amânat turneul de anul acesta din cauza unei accidentări. Foo Fighters a lansat recent piesa din film, „March of the Insane”, și au adăugat mai multe date turneului lor din America de Nord din 2022.

Puteți vedea mai jos un interviu cu cei de la Foo Fighters în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*