Dirty Shirt anunță începerea turneului din 2023

Dirty-Shirt-Warsovia-2023
Dirty-Shirt-Warsovia-2023

Dirty Shirt, incontestabil cea mai de succes trupă rock românească la nivel internațional, a anunțat primele concerte ale turneului din acest an. După ce anul 2022 a fost plin de evenimente, (Hellfest, Pol’and’Rock, Reload Festival și multe altele), Dirty Shirt continuă partea a doua a turneului de lansare a noului album Get Your Dose Now, material oferit publicului anul trecut.

Programul maramureșenilor se conturează a fi unul foarte aglomerat, turneul din 2023 numărând, la această dată, nu mai puțin de 21 de concerte, atât în țară, cât și în străinătate, alte evenimente urmând a fi anunțate în curând. Turneul va începe în Polonia, weekend-ul acesta, la WOSP (The Great Orchestra of Christmas Charity) – The Grand Finale Fundraiser, cel mai mare eveniment caritabil din Polonia, realizat de fundația WOSP, organizatorii festivalului Pol’and’Rock. Turneul va continua cu concerte în România, Franța, Polonia și Marea Britanie.

Cum anul 2023 marchează aniversarea a 10 ani de la lansarea albumului Freak Show, Rini și gașca vor marca acest eveniment prin intercalarea, în cadrul acestui turneu, a patru concerte speciale, Freak Show 10 Years Anniversary, la București, Brașov, Cluj și Timișoara. Dirty Shirt va interpreta cu această ocazie, un playlist special, ce va conține majoritatea pieselor de pe acest album. Astfel, pe lângă hiturile Bad Apples, Săracă Inima Me sau Rocks Off, fanii vor avea ocazia să revadă live piese cântate foarte rar (sau chiar deloc) în ultimii ani: Ride, Freak Show, Away, Trust Me. Fiind vorba de un eveniment special, formația va performa în formulă extinsă și va pregăti un show de două ore, din două părți: un prim set Freak Show – Dirtylicious, urmat de un set cu piese de pe ultimele două albume (Letchology și Get Your Dose Now!).

Două noi evenimente în România au fost recent adăugate pe harta turneului din acest an: la Faber, Timișoara, pe 6 mai, Freak Show 10 Years Anniversary și după șapte ani de așteptare, la Galați, pe 10.06 2023, lansare Get Your Dose Now!, în Versus Pub.

Programul turneului, cu spectacolele anunțate până la aceasta dată, poate fi consultat mai jos, noi date urmând a fi anunțate în curând. Biletele pot fi achiziționate online în exclusivitate de pe AmBilet.ro/DirtyShirt și dirty-shirt.com 

Dirty Shirt- afis evenimente 2023
Dirty Shirt- afis evenimente 2023


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*