Afla datele turneului european Black Sabbath!

484 vizualizări
BLACK SABBATH va demara un turneu european la sfarsitul acestui an dupa cum urmeaza:
20 noiembrie – Hartwall Arena, Helsinki, Finlanda
22 noiembrie – Friends Arena, Stockholm, Suedia
24 noimebrie – Telenor Arena, Oslo, Norvegia
26 noiembrie – Forum, Copenhaga, Danemarca
28 noiembrie – Ziggo Dome, Amsterdam, Olanda
30 noiembrie – Westfalenhalle, Dortmund, Germania
2 decembrie – Bercy, Paris, Franta
5 decembrie –  Fiera Arena, Milano, Italia
7 decembrie – 02 Arena, Praga, Cehia
10 decembrie – 02 Arena, Londra, Regatul Unit
12 decembrie – Odyssey Arena, Belfast, Irlanda
14 decembrie –  Arena, Sheffield, Regatul Unit
16 decembrie – Hydro, Glasgow, Regatul Unit
18 decembrie – Arena, Manchester, Regatul Unit
20 decembrie –  LG Arena, Birmingham, Regatul Unit
 
Noul album Black Sabbath, „13”, — primul in ultimii 35 de ani compus de basistul Geeezer Butler, chitaristul Tony Iommi si solistul Ozzy Osbourne — va fi lansat pe 11 iunie via Vertigo/Universal Republic in SUA si Vertigo pe cuprinsul celorlalte teritorii. De postul de la baterie pentru cel dintai material din ’78 incoace s-a ocupat tobosarul Rage Against The Machine Brad Wilk in urma deciziei lui Bill Ward de a se retrage din reuniune.
 
Osbourne, Iommi si Butler au inregistrat albumul in mare parte in Los Angeles alaturi de producatorul Rick Rubin. Printre titlurile ce vor aparea pe CD numaram trei piese lungi de peste sapte minute ca „End Of The Beginning”, „God Is Dead” si „Epic”, o piesa despre uciderea preotilor pedofili („Dear Father”) precum si una despre flagelul dependentei de metamfetamina („Methademic”).
 
Sabbath va pleca intr-un turneu mondial pentru promovarea ultimului album la finele acestei luni in noua Zeelanda, Australia si Japonia urmand ca iulie si august sa fie dedicate Americii de Nord.
 
Sabbath, cu Ward la bord, a anuntat actuala reuniune in noiembrie 2011, la sase ani de la ultima aparitie impreuna. Cu toate acestea, planurile pentru un turneu extins au fost anulate o data cu diagnosticarea cu cancer intr-o faza incipienta la Iommi. El a primit tratament pe tot parcursul anului astfel ca trupa a inceput initial sesiunile de inregistrari in Londra pentru ca Tony sa fie aproape de doctori.
 
Sabbath a sustinut trei concerte anul trecut: in Birmingham si la festivalul Download in Regatul Unit si la Lollapalooza in Chicago.
 
Mai jos puteti vizualiza teaser-ul noului material „13” cat si coperta acestuia:
 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*