Jonathan Davis (Korn): „Nu-mi place să scriu versuri”

457 vizualizări

La o adunare exclusivă pentru 50 de fani Korn în zona de relaxare a birourilor LiveNations din Beverly Hills, toți membrii formației au răspuns la întrebări. S-a gustat cafeaua Korn Koffee, s-a ascultat o piesă nelansată la o pereche de căști care mergea din mână în mână. Piesa se numește „The Darkness Is Revealing”. Sursa acestor informații e Steve Appleford de la Revolver, prezent în cadrul acestei întâlniri.

Acum că v-am păcălit cu afirmația din titlu, haideți să ne lămurim despre ce e vorba. Nu-mi place să scriu versuri, le-a spus Davis oamenilor din fața lui. Poate pentru că trebuie să mă confrunt cu ceea ce e în mine, dar când mă așez și pun pixul pe hârtie – acum e un iPad – pur și simplu curg cuvintele.

Conform Revolver, înaintea începerii oficiale a evenimentului, Shaffer a confirmat că formația e ca o frăție și e sacră. Un lucru ne poate afecta pe toți, cam ce s-a întâmplat cu Jonathan. Ne-a afectat pe toți. „Lucrul” care l-a afectat pe Jonathan a fost pierderea soției sale anul trecut, Deven, în urma unei supradoze.

Sesiunea de Q&A a început cu o întrebare legată de coperta noului album, „The Nothing”, despre care Davis spune: Mi s-a zbârlit pielea când am văzut-o. N-am crezut că cineva poate să intre în mintea mea și să ilustreze ceea ce am simțit când lucram la album. Omul din poză e agățat într-o poziție foarte incomodă.

Imagini pentru korn the nothing
01. The End Begins 02. Cold 03. You’ll Never Find Me 04. The Darkness is Revealing 05. Idiosyncrasy 06. The Seduction Of Indulgence 07. Finally Free 08. Can You Hear Me 09. The Ringmaster 10. Gravity Of Discomfort 11. H@rd3r 12. This Loss 13. Surrender To Failure

O tânără i-a întrebat ce fac în afara studioului. Davis, Shaffer și Luzier au spus că stau cu copiii lor, iar Welch a confirmat că își face un spa și se bagă în imobiliare ca să aibă ce face la 70 de ani când n-o să mai cânte în Korn, fază la care Shaffer glumește că ar putea să le ofere și lor câte un masaj în timpul turneului.

O doamnă acum în vârstă de 65 de ani recunoaște că dacă n-ar fi descoperit Korn, n-ar fi trăit atât. Prima dată i-a descoperit într-un videoclip de la Woodstock din 99, apoi i-a văzut live la un festival. A fost o perioadă neagră din viața mea, spune Peggy Donner, apoi recită câteva versuri din „Dirty”: I’m out here by myself/ All alone/ Ready to blow my head off/ I hurt so bad inside, I just want to laugh again. Muzica lor a reușit s-o prindă și s-au înțeles reciproc, așa realizând că nu e singura care trece prin momente grele.

Meet&greet-urile sunt o parte esențială a turneelor Korn, așa formația reușind să țină legătura cu fanii și să se apropie de ei. Cei 50 de norocoși au fost invitați la această întâlnire după ce au cumpărat bilete la show-ul din Irvine, California.

E bine pentru oameni să vorbească cu noi și să știe că e o muncă grea să rămâi sus atât de mult și că trebuie să continui să-ți ascuți sabia, spune Shaffer după ce confirmă că el e mai timid și nu e în apele lui când participă la sesiuni de Q&A, dar o face pentru fani.

Produs de Nick Raskulinecz, „The Nothing” va ajunge în playlisturile voastre pe 13 septembrie via Roadrunner/Elektra și îl puteți precomanda pe site-ul oficial al formației. De asemenea, puteți alege să luați un pachet ediție limitată care conține o copie a albumului pe CD sau vinyl cu autograf, un tricou, un mirrorboard litograph print, un pachet de cafea Korn Koffee Wired Roast și un termos în care să țineți cafeaua.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*