Maramureșenii de la Dirty Shirt pornesc într-un nou turneu în Franța

1.806 vizualizări

Formația DIRTY SHIRT  (foto) este din nou pusă pe treabă!
După ce anul acesta au străbătut Europa în lung și în lat și au concertat în țări precum Lituania, Franța, Elveția și Bulgaria, cunoscuta trupă de crossover folkcore metal trece din nou de granițele țării și se întoarce pentru un nou turneu în Franța, care va avea loc toamna aceasta.

„Vom reveni în Franța pentru a treia oara în acest an, de data aceasta cu un mini-turneu în „diagonală”, începând din Nord Vest și terminând în Sud Est. Vom avea ocazia să revenim în orașe unde am cântat deja (Lille, Paris), dar și să cântăm pentru prima data la Lyon și Puget-Sur Argens” , a declarat Mihai Tivadar.

Astfel, în luna noiembrie, publicul francez se va putea bucura din nou de combinația de metal modern și muzică balcanică ce caracterizeză muzica celor de la Dirty Shirt, în special ultimul lor album,  într-o serie de concerte programate astfel:

9 noiembrie – El Diablo, Lille
10 noiembrie – Gibus Café, Paris
11 noiembrie- TBA, Lyon
12 noiembrie – Le Rat’s, Puget-Sur Argens

În prezent, trupa are programate și alte concerte în cadrul unor festivaluri din România, dar și un concert de promovare a ultimului album, ”Dirtylicious”, care va avea loc în clubul Fabrica din București.

Bistrița: 25 august / TBA
Simeria: 26 august / Magura Wave Festival
Cluj-Napoca: 28 august / We Are Rocking The Cluj City
Timișoara: 10 septembrie / Club Daos
București: 26.11.2016 / Club Fabrica

Vă reamintim că ultimele bilete pentru concertul din data de 26 noiembrie de la București mai pot fi cumpărate la prețul de 35 de lei pe http://www.ambilet.ro/, urmând ca apoi acestea să coste 45 de lei și 55 de lei în ziua evenimentului.

 


1 Comment on Maramureșenii de la Dirty Shirt pornesc într-un nou turneu în Franța

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*