The Dillinger Escape Plan a lansat o piesă nouă și anunță că se va despărți

Americanii de la THE DILLINGER ESCAPE PLAN au publicat o piesă nouă, „Limerent Death”, pe care o puteți asculta mai jos. Totodată, formația a anunțat și planurile din viitor, care nu sunt prea bune.

Piesa prezentată este extrasă de pe viitorul material discografic, „Dissociation”, ce va fi lansat în data de 14 octombrie 2016, via Party Smasher Inc (casa de discuri proprie a trupei).

Într-un interviu cu cei de la Noisey, chitaristul și fondatorul TDEP Ben Weinman a declarat: „Suntem entuziasmați că vom lansa un nou album, va marca aniversarea de 20 de ani de existență a trupei. Vom realiza un turneu extins pentru acest album și cam atât. Dar sunt multe lucruri care intră în acest cerc. Vom participa la un turneu în SUA, urmat de unul masiv în Europa în iarnă și probabil vom ajunge și în Australia. Vom reveni în vară la festivalurile de atunci și vom decide care vor fi show-urile finale”.

Întrebat dacă The Dillinger Escape plan se desparte datorită noului său proiect cu Brent Hinds, chitaristul Mastodon, Ben a mărturisit: „Nu am nicio intenție să înlocuiesc Dillinger cu Giraffe Tongue Orchestra. Doar doresc să realizez lucruri noi în viață, noi provocări. Am fost implicat foarte mult cu Dillinger în ultimii 20 de ani, am colaborat cu multă lume și doresc să lansez ceva ce nu este legat de Dillinger”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*