Greg Puciato va lansa un album live

Greg Puciato live 2022
Greg Puciato live 2022

Greg Puciato a lansat albumul de debut, apreciat de critici și albumele solo, într-o scurtă perioadă de doi ani. El a stabilit data de lansare pentru 20 decembrie pentru albumul său live inaugural, 11/11/22 Los Angeles.

„Nu am avut multe spectacole”, spune Puciato despre excursia sa din 11 noiembrie la Don Quijote din Los Angeles. „Având capacitatea de a documenta corect unul și de a obține audio și video de înaltă calitate… Nu am vrut să regret că nu am făcut asta. Când aud aceste înregistrări, mă simt instantaneu transportat în acea cameră, în acea noapte. Cu colegii mei de trupă pe scenă și prietenii mei și toți cei prezenți. Multă dragoste și sprijin, pasiune, muncă grea și talent. Sper că va rezona la fel de puternic pentru oamenii care nu au putut participa. Abia aștept următoarele spectacole și să vă revăd pe toți . Și chiar pe mai mulți dintre voi, în alte locuri din lume.”

O avanpremieră a colecției de 11 piese vine cu videoclipul regizat de Jim Louvau și Tony Aguilera pentru Deep Set (Live). Puciato a remarcat: „Deep Set merge bine ce lead. Una dintre amintirile mele preferate legate dei Child Soldier: Creator Of God a fost vocea acestui cântec… înregistrată întâmplător în aceeași perioadă a anului. Piesa a fost întotdeauna menită să se simtă liberă și plină de viață. Vocea înregistrată a fost o interpretare front-to-back one-take.  Am făcut-o într-o magazie din curtea din spate a lui Nick Rowe (producător și chitarist live)… Dându-i viață pe scenă, cu el și Chris Hornbrook s-a simțit pentru prima dată ca un cerc complet și simbolic.”

11/11/22 Los Angeles va fi disponibil exclusiv prin Bandcamp, albumul fiind difuzat pe 20 decembrie. Precomenzile pentru vinil vor fi lansate în aceeași zi. Colecția va ajunge pe servicii de streaming suplimentare după lansarea vinilului, în primăvară.

Alături de Puciato pentru spectacolul live și în acest videoclip, se numără Nick Rowe (chitară), Chris Hornbrook (tobe), James Hammontree (chitară) și Jeff „Manwolf” Geiser (bas).

11/11/22 Los Angeles track listing:
01. No More Lives To Go
02. Deep Set
03. Lowered
04. Do You Need Me To Remind You?
05. Absence as a Presence
06. Never Wanted That
07. Down When I’m Not
08. All Waves To Nothing
09. A Pair Of Questions
10. Evacuation|
11. September City
Puciato a devenit cunoscut ca vocalist al trupei The Dillinger Escape Plan. A devenit rapid unul dintre cei mai imprevizibili și versatili vocaliști. De-a lungul carierei, a fost la fel de aventuros atunci când și-a ales proiectele. De la Killer Be Killed, centrat pe metal, până la ținuta electro tulbure, cu infuzie R&B, The Black Queen, până la cele două albume solo remarcabile Child Soldier: Children Of God (2020) și Mirrorcell (2022). Recent, lucrând cu Jerry Cantrell, Puciato a acumulat materiale dinamice și impresionante.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*