Dirty Shirt va concerta în Suceava și caută trupe tinere pentru a cânta în deschidere

5.033 vizualizări

Odată încheiată seria de concerte din Franța programată în luna noiembrie, ultima lună din an îi găsește pe maramureșenii de la DIRTY SHIRT pregătiți de un nou show, de data aceasta în nordul meleagurilor țării noastre. Astfel, noul concert confirmat de către Dirty Shirt va avea loc în data de 10 decembrie la 31 Motors Pub din Suceava.

Și pentru că trupele din deschidere nu sunt confirmate încă, lista rămâne deschisă, iar formațiile tinere care doresc să concerteze  alături de trupa DIRTY SHIRT pot trimite un mail pe adresa info@promusicevents.ro, care să conțină o scurtă prezentare a trupei (informații relevante), precum și câteva link-uri cu melodii. Și fie ca norocul să fie de partea voastră!

Iar dacă doriți să știți ce mai „învârt” cei de la Dirty Shirt, ei bine aflați (după cum v-am mai spus deja), că trupa maramureșeană va concerta curând în club Daos din Timișoara alături de Within The Nova, după care va „zbura” din nou către Franța, pentru o serie de concerte programate în Lille, Paris, Lyon și Puget-Sur Argens, astfel:

9 noiembrie – El Diablo, Lille
10 noiembrie – Gibus Café, Paris
11 noiembrie- TBA, Lyon
12 noiembrie – Le Rat’s, Puget-Sur Argens

Bucureștenii se vor bucura și ei de un show complex în data de 26 noiembrie  în sala Claudiu Petre #findme din Club Fabrica, când va avea loc concertul pentru promovarea ultimului material „Dirtylicious”. Biletele pot fi găsite exclusiv pe www.ambilet.ro


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*