Twist Of Fate va cânta în deschiderea concertului Turisas (7 mai)

Nu mai e mult timp până în luna mai, așa că anunțăm și prima trupă care va cânta în deschiderea finlandezilor de la TURISAS în data de 7 mai, și anume trupa bucureșteană TWIST OF FATE!

Concertul va avea loc în data de 7 mai în club Quantic din București, iar biletele pot fi achiziționate online exclusiv pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:

Pre-sale: 59 lei – primele 50 bilete  – Sold Out!
Normal Ticket69 lei
Acces: 75 lei – disponibile în ziua concertului, la intrare

Începându-și activitatea la sfârșitul anului 2016 în București și cu un debut pe scena locală în primăvara lui 2017, TWIST OF FATE este o trupă metalcore /melodeath care s-a remarcat pe scena metal națională într-un timp relativ scurt prin participarea la concerte alături de trupe precum Crize, Breathelast, For The Wicked, E-an-na. În prezent, formația lucrează la un EP, iar curând va lansa și videoclipul piesei #dwmt.

Componență:
Matei – chitară
Rareș – tobe
Alin – bas
Albert – chitară
Shov – vox

Turisas

Etichetată adesea ca o trupă de folk metal, TURISAS sfidează, totuși, această încadrare în gen, muzica grupului finlandez îmbinând elemente de symphonic power metal cu elemente de prog, punk și death metal, ceea ce a determinat, astfel, ca formația să-și creeze propriul stil, unic și de neconfundat.
Turisas a luat naștere încă din anul 1997 în Hämeenlinna (Finlanda), luându-și numele de la un vechi zeu finlandez al războiului, iar încă de la primul album lansat în 2004 – „Battle Metal”- s-a dovedit a fi o prezență energică și inovativă pentru scena metal internațională.
Formația a susținut de-a lungul timpului concerte și turnee atât în Europa, cât și SUA.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*