Concert Joe Satriani la Bucuresti pe 25 iulie

Comunicat de presă

Pe 25 iulie, celebrul chitarist Joe Satriani revine la Bucuresti la Arenele Romane in cadrul turneului „What Happens Next Tour”!

Joe Satriani este cu siguranta unul dintre cei mai mari chitaristi pe care i-a vazut scena muzicala mondiala vreodata. Cu vanzari de peste 10 milioane de albume si cu nu mai putin de 15 nominalizari la premiile Grammy, Joe Satriani apare in toate topurile de profil dedicate chitaristilor.

Prin mana lui au trecut multi alti muzicieni  precum Steve Vai, Larry LaLonde(Primus), Rick Hunolt (Exodus), Kirk Hammett (Metallica), Andy Timmons sau Alex Skolnick (Testament). Este fondatorul celebrului turneu G3 a carui baze au fost puse in 1995 si care a avut 10 editii din 1996 pana in 2007. De-a lungul timpului, alaturi de Satriani au urcat pe scena in acest turneu numea mari precum Paul GilbertJohn Petrucci, Eric Johnson, Steve MorseTony MacAlpineBrian May si multi altii.

Debutul muzical l-a avut in 1986 cu albumul „Not of This Earth”, iar de atunci chitaristul a lansat 16 albume, cel mai recent fiind „What Happens Next”, scos anul acesta pe 12 Ianuarie. Printre artistii care l-au influentat la randul sau pe Satriani se numara Jimi HendrixJimmy Page, Ritchie Blackmore sau Eric Clapton. Cum era de asteptam a colaborat cu multi alti artisti precum Alice CooperThe YardbirdsIan GillanDream TheaterMick Jagger sau Deep Purple.

In plus, a compus muzica si pentru jocuri precum NASCAR 06, NHL 2K10 si Madden NFL 11. Asadar, ne revedem cu Joe Satriani la Arenele Romane din Bucuresti pentru o calatorie muzicala prin timp si spatiu, o calatorie care ne va purta prin intreaga discografie a virtuosului chitarist.

Un eveniment BestMusic Live Concerts si METALHEAD recomandat de ROCK FM


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*