Ascultă muzica lui Joe Satriani alături de trupa Adi Manolovici Syndikate în Quantic

Quantic te invită vineri, 19 mai, începând cu ora 20.00, la „Tribute To Joe Satriani”. Trupa Adi Manolovici Syndikate, alături de câțiva elevi ai Academiei de Rock, îţi va prezenta un repertoriu muzical exclusiv marca Joe Satriani!

Chitaristul de rock instrumental, Joe Satriani a devenit un nume sonor la nivel mondial, odată cu albumul său din 1987 „Surfing with the Alien”, iar după o carieră impresionantă cu 10 milioane de albume vândute, 14 nominalizări la premiile Grammy, numeroase alte trofee dar și cu peste 30 de albume solo, Satriani continuă să fie adorat de fanii săi de pe întregul mapamond. Un motiv în plus de a-i reasculta hiturile în interpretarea de excepție a unuia dintre cei mai buni chitariști români, Adi Manolovici. (www.manolovici.ro).

Trupa Adi Manolovici Syndikate a luat ființă în aprilie 2005. În formula actuală, la tobe este Alexandru Alex Neagu, muzician pedagog, autor al manualului de tobe „Metoda de tobe pentru începatori – Trăiește prin ritm!”, artist valoros ce a colaborat de-a lungul timpului cu mai multe trupe și muzicieni, iar la chitară bas este Catalin Răzvan, experimentat muzician și profesor de bas ce nu mai are nevoie de nici o altă prezentare…

Dacă ai ascultat măcar o dată piesele sonore „Always with me, always with you”, „Made of tears”, sau „Cryin'”, atunci locul tău este la Quantic! Prețul biletului este 20 lei, iar în ziua evenimentului, biletele se pot achiziţiona la preţul de 25 de lei.

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*