Machine Head: chitaristul Decapitated și toboșarul Devilment se alătură turneului „Burn My Eyes”

Machine Head
Machine Head

Chitaristul formației Decapitated, Wacław „Vogg” Kiełtyka, alături de toboșarul din Devilment și Eastern Front, Matt Alston, se alătură line up-ului Machine Head în prima parte a turneului aniversar de 25 de ani „Burn My Eyes” în această toamnă de pe 5 octombrie pe 8 noiembrie.

La fel ca și concertul din România, Machine Head va avea un recital de trei ore, compus din două părți: în prima parte se vor cânta piese clasice ca „Imperium”, „Halo” sau”The Blood, The Sweat, The Tears” alături de Robb Flynn și Jared Mac Eachren alături de Kieltyka și Alston, iar a doua parte se va cânta tot albumul „Burn My Eyes” alături de Chris Kontos și Logan Mader.

Încă nu e confirmat dacă și partea a doua a turneului va avea același line up. Despre adăugarea lui Vogg și Alston, Flynn spune: Vorbeam despre asta cu Logan, Chris și Jared, le explicam că nu-mi pot imagina un concert Machine Head fără să cânt „Halo”, „Imperium”, „Aesthetics Of Hate”, „From This Day”, „The Blood, The Sweat, The Tears”, „Now We Die” sau chiar și „Catharsis”. „Darkness Within” e un moment care oprește timpul în loc de fiecare dată. Trebuia să ne dăm seama cum o să facem. Voiam să-i onorez pe Chris și Logan, nu să-i pun să învețe alte 40 de piese ca să ne iasă bine totul.

E ciudat, continuă Flynn în același interviu pentru Kerrang. O să avem mulți oameni în turneu, dar o să fie genial. Cred că o să iasă puțin ca un circ. Chiar vreau să fie un tribut pentru cei ce-au fost aici și-au construit asta alături de mine. Probabil o să explodeze internetul!

Machine Head vor trece și prin România, mai exact pe 12 mai 2020,cu același show aniversar special de 3 ore. Biletele se duc repede, așa că grăbiți-vă!

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*