Solista Nightwish, Floor Jansen, și toboșarul Sabaton, Hannes Van Dahl așteaptă cel de-al doilea copil

Floor Jansen și Hannes Van Dahl
Floor Jansen și Hannes Van Dahl

Floor Jansen și Hannes Van Dahl vor aduce pe lume un al doilea copil, la șase ani de la nașterea fiicei lor, Freja. Solista de origine olandeză a dezvăluit vestea într-o postare pe rețelele de socializare. Ea a distribuit o fotografie în care apare alături de Hannes și Freja, fiica lor de șase ani, aceasta ținând în mână o fotografie cu ecografia. Floor a scris: „Viața este frumoasă! Vom trece de la a fi doar trei la patru membri! Freja va deveni soră mai mare! Suntem foarte fericiți să împărtășim această veste specială cu voi!!!”.

Cu puțin timp înainte de nașterea fiicei lor, Hannes a fost întrebat de revista spaniolă Metal Journal dacă situația sa familială va avea vreun impact asupra capacității sale de a pleca în turneu cu Sabaton. Hannes a răspuns: „Ei bine, în ceea ce mă privește, nimic nu se va schimba cu adevărat, pentru că asta este ceea ce fac, și asta e… asta e ceea ce fac pentru a-mi câștiga existența. Mai există artiști din această industrie care au copii.”

Jansen însăși făcut declarații, în 2016, despre provocările pe care le presupune creșterea unui copil în timp ce face parte dintr-o trupă în turneu precum Nightwish. Ea a spus atunci: „Bineînțeles, e o combinație care ne va pune la încercare, dar mă bucur că Nightwish e – sau, de fapt, a fost întotdeauna – un grup de oameni foarte deschiși la minte. Putem vorbi liber despre lucruri. Iar băieții, de fapt, au fost curioși. În urmă cu câteva luni, am început să vorbim despre asta. Așa că este grozav să ne gândim la lucruri împreună: cum putem să le combinăm? Și pentru că partenerul meu face parte dintr-o trupă de succes, care face multe turnee, atunci este nevoie și de cooperare din partea familiei. Așa că nu mi-e teamă că nu va funcționa. Va fi o provocare, cu siguranță, dar un mic program de grădiniță Sabaton sau Nightwish sună minunat, nu-i așa?”.

Floor Jansen și-a lansat albumul solo de debut, Paragon pe 24 martie. Paragon este un album care va atrage atât fanii muzicii pop, cât și pe cei ai metalului, având în vedere amestecul de stiluri muzicale abordat de artistă. Paragon a fost lansat digital și fizic pe CD, vinyl și o ediție limitată în cutie de lux. Albumul este disponibil pe toate platformele majore de streaming și la comercianții din întreaga lume.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*