The Offspring: al zecelea album e gata în sfârșit și se va lansa în 2020

266 vizualizări

Atenție punk rockeri, alternative rockeri și oameni care duc dorul tinereților rebele: The Offspring vine cu următorul album în 2020!

Chitaristul formației, Kevin „Noodles” Wasserman a confirmat într-un interviu cu Halifax Today că al zecelea album – produs tot de Bob Rock -e gata și se va lansa anul următor după o pauză de 8 ani de la ‘Days Go By’ lansat în 2012.

Trebuie să mai facem coperta și avem un tracklist cât de cât finisat. Ne mai trebuie doar un contract de distribuție și vrem să facem asta până la finalul anului, apoi putem să-l lansăm anul următor.

Într-un alt interviu cu Kaaos TV, Noodles spune că și noul album tot ca The Offspring o să sune. Sunt piese pe care o să le recunoașteți ca fiind vechiul The Offspring. Una dintre piese o cântăm live de fiecare dată, „It Won’t Get Better”. Am vrea să cântăm mai multe live, dar vrem ca oamenii să audă piesele înregistrate de noi, așa cum vrem noi să le audă, nu o înregistrare nașpa pe telefon de la un concert. Altă piesă de pe album o să fie și „Coming For You” pe care am scos-o acum câțiva ani.

Debutul live al piesei „It Won’t Get Better” a avut loc în 2018, iar de atunci trupa o cântă la fiecare concert, iar „Coming For You” a  fost lansată în 2015.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*