29 de ani mai târziu, formația Acid Reign revine cu un nou album

437 vizualizări

Thrasherii din Acid Reign revin pe scena metal cu un anunț: toamna aceasta vor lansa următorul album după aproape trei decenii de pauză.

„The Age of Entitlement” iese pe piață pe 27 septembrie via Dissonance Productions, iar coperta a fost creată de Mark Wilkinson, artistul care a colaborat în trecut cu Marillion, Iron Maiden și Judas Priest.

Despre album, vocalistul și unicul membru constant al formației, Howard „H” Smith spune: „Am început să înregistrăm pe 1 august anul trecut cu Jayce Lewis și până acum a fost minunat. Mă bătea la cap de ceva timp să facem asta. Au fost nume mai mari care au spus că ar fi încântați să participe, dar Jayce ne-a arătat când am înregistrat ‘The Man Who Became Himself’ că s-ar duce pe Lună și înapoi pentru a scoate ce-i mai bun din ceea ce a fost o sesiune foarte dificilă.”

„The Man Who Became Himself” e ultimul single lansat de Acid Reign în 2017, înainte de acesta lansând single-ul „Plan of the Damned” în 2015, marcând revenirea formației în industrie.

Smith continuă: „Aveam titlul în minte de mult timp. Pur și simplu suna a titlu de album și exprimă o viziune a lumii pe care toți membrii trupei o împărtășesc, ceea ce e important. Apoi a apărut Mark cu artwork-ul, pe care chiar l-a nimerit. Abia așteptăm să-l lansăm și acum știți când să-l așteptați. Nu mai e mult, o să vină și un single curând.”

Albumul va conține 10 piese și, bineînțeles, se va putea găsi pe platformele de streaming, va avea o versiune digitală, un CD, LP și o ediție limitată de vinyluri.

Acid Reign și-au întrerupt activitatea din 1991 până în 2015, când Smith a anunțat pe pagina oficială de facebook a formației că line-up-ul e complet din nou și vor putea reveni pe scenă. În prezent, trupa este formată din Howard Smith la voce, Pete Dee la bass, Paul Chanter la chitară, Marc Jackson la tobe și Cooky la chitară.

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*