Ascultă noul single Sabaton!

Sabaton
Sabaton
730 vizualizări

Un subiect pe care fanii Sabaton îl sugerează de ceva vreme, nava de război Bismarck, a fost în sfârșit pus în versuri și înregistrat!

Deși single-ul abia s-a lansat, piesa e scrisă și înregistrată din vara anului 2018 în studiourile Black Lounge cu ajutorul lui Jonas Kjellgren, care a luat parte și la înregistrarea/mixarea noului album, „The Great War”.

Bismarck a fost cea mai mare navă de război construită în Europa, nava-amiral a flotei germane în cel de-Al Doilea Război Mondial. S-a scufundat în luna mai a anului 1941 în Atlanticul de Nord, avariat de peste 50 de nave de război britanice.

Videoclipul a fost realizat cu ajutorul Wargaming și jocului World of Warships, întrucât Sabaton și compania Wargaming au un contract de colaborare pentru soundtrackurile din World of Tanks, un alt joc al companiei. Nu numai că muzica lor se potrivește cu jocul, ci membrilor trupei chiar le făcea plăcere să-l joace dinainte de colaborare.

„The Great War” e al nouălea material discografic Sabaton și va ieși la lumină pe 19 iulie 2019 via Nuclear Blast Records. Înregistrările au început în noiembrie 2018, pe 11 mai exact, la fix 100 de ani de la sfârșitul războiului, membrii trupei simțind că e ocazia perfectă de a avea un album întreg doar despre această perioadă, deși au mai cântat despre Primul Război Mondial.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*