Sabaton: primele fotografii și vești după un accident rutier grav

Concertul Sabaton de duminică, 1 septembrie 2019, din Gdansk, Polonia, a fost anulat din cauza unui accident rutier care s-a petrecut în urmă cu câteva zile în Tunisia, când formația se întorcea de la o filmare din deșertul Sahara.

Vestea neplăcută a fost postată pe site-ul oficial al formației alături de câteva poze de la locația filmării, dar și după accident.

Acum două zile în Tunisia am fost implicați într-un accident rutier serios când ne întorceam de la o filmare din deșertul Sahara. Suntem răniți, învinețiți, cusuți și încă sângerăm, dar suntem fericiți că trăim și încrezători că ne vom reveni în timp.

După ce ne-am sfătuit cu medicii și ne-au evaluat rănile, suntem siguri că nu putem ajunge la concertul de astăzi din Polonia fără a risca agravarea situației.

Vom reveni cu forțe proaspete în octombrie pentru turneul nord american și ne vom întoarce în Gdansk cât de curând posibil. Până atunci vom împărtăși cu voi câteva imagini de la filmările din Sahara și accidentul. Mulțumim pentru înțelegere.

„The Great War” e al nouălea material discografic Sabaton și a ieșit la lumină  pe 19 iulie via Nuclear Blast Records, iar versurile sunt inspirate din povești despre Primul Război Mondial.

Înregistrările au început în noiembrie 2018, pe 11 mai exact, la fix 100 de ani de la sfârșitul războiului, simțind că e ocazia perfectă de a avea un album întreg doar despre această perioadă, deși băieții au mai cântat despre Primul Război Mondial.

Pär Sundström, basistul trupei, spune: „Acest album e cel mai mare proiect la care ne-am înhămat până acum, sunt atâtea substraturi și atâtea povești pe care nu le-am spus niciodată. Așteptați-vă la multe surprize pentru că am încercat lucruri noi și ne-am întors la un concept pe care știm că-l iubiți.”

Utilizatorii Spotify pot asculta trei versiuni ale albumului: albumul cu piesele normale, History Version – cu o scurtă narațiune pentru fiecare piesă și The Soundtrack To The Great War, versiunea albumului care-ți face pielea de găină… găină gigantică. Poate și lăcrimezi puțin dacă ești mai sensibil. De ascultat înainte de culcare.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*