Prima trupă confirmată în deschiderea concertului Shokran din Cluj-Napoca

438 vizualizări

Păstrați liberă ziua de 15 septembrie, mai ales dacă ajungeți prin Cluj. De ce? Pentru că trebuie să mergeți în clubul Flying Circus la concertul Shokran. Prima trupă invitată să cânte în deschiderea concertului este Eat Your Heart.

Eat Your Heart este o formație de rock/metal din Cluj-Napoca. Aceasta își face apariția la jumătatea anului 2016 prin lansarea primei piese, numită “Mirrors”. Spre sfârșitul anului trupa începe să se facă cunoscută încă de la primele concerte live atât în oraș, cât și în țară. În vara anului 2018 trupa lansează primul videoclip intitulat “Bastard” avându-l alături pe Richard Bordea și anunță mai multe single-uri până la sfârșitul anului.

Eat Your Heart este o trupă tânără, ambițioasă și determinată, cu un stil ce îmbină mai multe sub-genuri din rock, metal și nu numai. Având un sound modern, dat de agresivitatea screamurilor, combinat cu cleanuri melodice și riff-uri grele, trupa dorește să se ridice la standarde internaționale și să se autodepășească cu fiecare lansare pe care o fac.

Shokran vin din Rusia și abordează genul progressive metal cu elemente orientale, ocazional djent (+7 corzi, overdrive). Activează din 2012 și au debutat cu EP-ul „Sixth Sense” în același an, primul album de studio fiind lansat în 2014 cu numele „Supreme Truth”. Prima melodie ascultată de noi la Maximum Rock a fost „And Heavens Began To Fall”, o piesă de pe al doilea lor album, „Exodus”, lansat în 2016. Albumele Shokran se pot găsi integral pe YouTube și restul platformelor de streaming. Momentan, trupa e formată din: Dmitry Demyanenko la chitară, Andrew Ivashchenko la voce, Rodion Shevchenko la bass și Michael Isaev la tobe.

Shokran au susținul concerte în mai multe orașe din Franța, Suedia, Italia, Spania sau Republica Cehă, iar anul acesta se află în line-up-ul festivalului High 5ive Summer Fest din Stockholm, Suedia, alături de formații precum Ghost Iris și Adept (formații care au făcut senzație la Rockstadt Extreme Fest 2019), Humanity’s Last Breath, Imminence, Trash Boat, Aviana și alte nume de gen.

„Ethereal”, cel mai nou album al trupei, a fost lansat pe 11 februarie 2019. Unul dintre cele mai interesante aspecte ale acestei formații este că odată lansat un album, imediat vine și versiunea pur instrumentală, unde puteți savura solo-urile geniale de chitară și ritmurile orientale care-ți fac pielea de găină. Nu ratați un show unic, în premieră la Cluj-Napoca!

Biletele se pot achiziționa exclusiv de pe AmBilet.ro la următoarele prețuri:

  • 39 lei – Earlybird (preţ pentru primele 50)
  • 45 lei – Presale (preţ redus până pe 14 septembrie, inclusiv)
  • 55 lei – Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*