A doua formație confirmată în deschiderea concertului Shokran din Cluj!

Păstrați liberă ziua de 15 septembrie, mai ales dacă ajungeți prin Cluj. De ce? Pentru că trebuie să mergeți în clubul Flying Circus la concertul Shokran. A doua trupă invitată să cânte în deschidere este Blackout. Alături de Shokran și Eat Your Heart, băieții promit un concert memorabil!

Trupa Blackout a prins contur in anul 2015 la Cluj-Napoca unde a sustinut primele concerte. Influentele de metalcore si neacceptarea supunerii la nedreptatile produse in societate au definit de la inceput stilul nostru.

In anul 2018 am lansat albumul de debut intitulat “Silence the Screams”. Cu acelasi titlu avem si piesa cea mai reprezentativa de pe acest EP pentru care am realizat si un lyric video pe care il gasiti pe Youtube. In prezent suntem foarte aproape de a lansa si al doilea album ce va fi mai generos, lansarea urmand a avea loc in luna februarie a anului 2020. Mai multe detalii legate de lansare noului album vor fi comunicate curand pentru ca pregatim ceva special.

Lansarea albmului “Silence the Screams” a fost insotita de un turneu de promovare prin tara si a acoperit o parte semnificativa a Romaniei. Printre concertele sustinute in cluburile si barurile din tara, ocazie cu care tinem sa le multumim pentru suport, am urcat si pe scene precum cea de la Beclean din cadrul Festivalului Celtic Transilvania sau Bucovina Rock Castle editia 2018 pe scena secundara, mai apoi in editia din 2019 sa fim prezenti pe main stage.

Membri:
Chitara solo + voce: Surdu Marius Andrei
Chitara ritm: Doctorescu Vlad
Chitara bass: Antonesei Cristian
Tobe: Vacariu Malin-Stefan

Biletele se pot achiziționa exclusiv de pe AmBilet.ro la următoarele prețuri:

  • 39 lei – Earlybird (preţ pentru primele 50) SOLD OUT!
  • 45 lei – Presale (preţ redus până pe 14 septembrie, inclusiv)
  • 55 lei – Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*