Iris lansează un nou album intitulat „Lumea toată e un circ”

1.264 vizualizări

IRIS lansează noul album la Hard Rock Cafe pe 23 octombrie, în cadrul unui concert de amploare.Evenimentul are loc la un an de la concertul aniversar #IRIS40, iar legendarul grup  își respectă promisiunea făcută atunci fanilor privind un nou material discografic.

„Lumea toată e un circ” este titlul noului disc şi conține 14 piese, marca IRIS, versurile acestora fiind  semnate de George Costinescu, Relu Marin, Sorin Poclitaru, Andrei Păunescu și Liliana Ștefan.

Primele trei single-uri de pe acest nou album au fost prezentate publicului începând cu vara anului trecut, fiecare dintre acestea fiind însoțite de videoclipuri. „Poți spune orice”, o adevărată declarație de forță, a fost înregistrată cu două seturi de tobe la care se aflau tatăl și fiul, Nelu și Cristi Dumitrescu.

IRIS îi are în componență pe: Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator), Nuțu Olteanu (chitară, membru fondator), Relu Marin (claviaturi), Costi Sandu (voce), Andrei Bălașa (chitară), George Costinescu (bass) și Cristi Dumitrescu (tobe).

Mai multe pe Facebook – Iris, website – www.trupairis.ro


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*