Concert Syn Ze Sase Tri, Eternal Fire și Vathos la București

Syn Ze Sase Tri / „Haita” vine de aceasta dată în fața publicului bucureștean (Quantic din București, vineri, 02 noiembrie 2018), într-o formulă extinsă și cu un show 100% Bloodstained. Alaturați-vă haitei și aratați-vă suportul pentru muzica rock românească, așa cum zice Corbu la fiecare concert: „Fiti voi, fiti mândri! Fără voi, noi nu ne putem numi trupe de rock. Fără noi -trupele de rock- voi nu vă puteți numi rockeri. Susțineti scena și artiștii locali, mici sau mari. Creștem împreună și ne bucurăm împreună!”

Alături de ei vor urca pe scenă Eternal Fire și Vhatos.

Bilete sunt disponibile explusiv prin www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
Presale: 29 lei – primele 50 bilete
Normal acces: 35 lei

Syn Ze Sase Tri:
Syn Ze Sase Tri, este una daca nu cea mai îndragita trupa de metal melodic extrem de pe meleagurile noastre, sau cum si-au auto denumit genul abordat „Transylvanian Bloodstained Metal”. În decursul a celor aproape 12 ani de existenta, „Haita” a reusit performanta de a lansa 4 albume discografice distribuite international de catre renumita casa de discuri Aural Music/Code666 din Italia, casa de discuri care a consacrat si binecunoscuta trupa Negura Bunget, în care Corbu a fost membru oficial pe albumul Vîrstele Pamîntului.

Pe lânga cele 4 albume, „Între Doua Lumi”, „Sub Semnul Lupului”, „Stapîn Peste Stapîni” si „Zaul Mos”, cel din urma fiind o epopee rock la care si-au adus contributia cei mai de seama artisti din scena rock româneasca, si aici amintim pe Nicu Covaci (Phoenix), Costin Adam (Phoenix), Cristi Gram (Phoenix), Andy Ionescu (Taine), Andy Ghost (Altar), Alin Moise si Adrian Marias (Moise), Aura Danciulescu (Scarlet Aura), Ovidiu Ioncu Kempes, Costantin Lapusneanu (God) si Dudu Isabel (Seven), „Haita” a concertat în România si pe întregul continent European, promovând prin muzica sa mitologia, istoria si traditiile românesti, într-un show complet, acompaniat de o prezenta scenica impunatoare, ce aduce aminte de spiritul luptator al stramosilor acestora.

Puteti urmari „Haita” pe facebook.com/synzesasetri.ro/ sau pe pagina oficiala a trupei www.synzesasetri.ro

Componenta:
Alex „Corbu” Mihai – voce si chitara
Istvan „Mos” Langyel – chitara
Paula „Alfa” Gherasim – vioara si clape
Dan „Suru” Tarcea – bass
Dragos „Moroi” Tigaeriu – voce
Florin „Dor” Gheorghita – tobe

Eternal Fire:
Reformata incepand cu octombrie 2013, trupa Eternal Fire abordeaza stilul black metal melodic, cu influente simfonice.

Primul material discografic – EP-ul  Beyond Frozen Streams – a fost lansat in iunie 2015 si este format din patru piese: Defiled Graves, Northmen and the Sea, Winter Darkness si My Will to the Stars.

Concertul de debut a avut loc la data de 14 iulie 2015 in clubul Question Mark, alaturi de formatiile suedeze Of Fire si Wormwood, cu reactii pozitive din partea publicului si organizatorilor.

Piesele Eternal Fire au fost preluate in cadrul emisiunii Studio Rock, difuzata pe Radio3Net si prezentata de Lenti Chiriac si in cadrul emisiunii Digicult, difuzata pe postul Digi24, la data de 7 noiembrie 2015.

Noile compozitii marcheaza o schimbare a stilului, un plus de agresivitate si complexitate, cat si o evolutie a conceptului din spatele pieselor ce vor constitui noul album, care urmeaza sa fie lansat la finalul acestui an, fiind axat pe conceptul alchimiei si transcendentei intre spirit si materie.

Componența :Vali ( voce), Horia ( chitara), Florin( chitara ) , Gopo ( chitara bas) , Emi ( tobe), Andreea (clape).

Vathos
:
Post black metal band from Bucharest, Romania
Componenșa: Radu ( vocals ), Alex ( guitar ), Ducu ( guitar ), Dany ( bass ), Gigi (drums)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*