Cele mai penibile momente ale artistilor rock

Chiar daca muzicienii sunt celebri si fascinanti, ei mai fac si gafe cateodata.

Iar, dupa cum stim, aceste „erori” duc la momente penibile. Trebuie sa recunoasteti ca va face placere sa radeti de artistii vostri preferati.

Tocmai de aceea am sapat in arhiva cu intamplari comice petrecute pe Planeta Rockstar si am scos la lumina cateva povesti demne de recunoastere.

Citeste despre cele mai penibile lucruri prin care au trecut muzicienii rock.

Alice Cooper si sarpele cu incontinenta

Alice Cooper, parintele shock-rockului, le-a povestit celor de la Vegas Rock TV o intamplare hazlie petrecuta la un concert unde se aflau Sex Pistols si Kiss. Alice avea pe vremea aceea un show in care aducea pe scena un sarpe urias. Ei bine, acesta s-a hotarat sa se „usureze” in timp ce Alice facea pe zeul intunecat al muzicii interzise. Fecalele de sarpe sunt extrem de urat mirositoare asa ca, atunci cand asistentii lui Alice au venit sa-l curete pe muzician, au vomat pe acesta. Barbatii erau costumati in clovni de dragul show-ului, ceea ce a adaugat la penibilul situatiei. 

„Johnny Rotten a spus ca a fost cel mai bun concert pe care l-a vazut vreodata!”, a comentat, amuzant, Cooper.

Tommy Lee isi arata dotarile

Cand sex-tape-ul lui Tommy Lee cu celebra sa sotie Pamela Anderson a iesit pe „piata” fara acordul starurilor, lumea a fost incantata sa descopere ca Tommy, tobosarul formatiei Motley Crue, nu avea doar orgoliul foarte mare. Cu toate acestea, pentru cele doua vedete, dezvaluirea casetei intime a reprezentat cel mai penibil moment din viata lor.

Anthony Kiedis si bodyguardul buclucas

Muzicianul a fost luat la bataie de un bodyguard al formatiei Rolling Stones. Vocalistul celebrei formatii Red Hot Chili Peppers era cazat la acelasi hotel ca membrii legendarei trupe de hard-rock. Acestia urmau sa iasa din edificiu, ceea ce a facut ca bodyguardul lor, care nu stia cine este Kiedis, sa-l impiedice pe muzician sa intre in cladire. Acesta s-a infuriat si lucrurile au degenerat in asa hal incat Anthony a fost imobilizat. Tot incidentul a fost filmat de niste fani ai muzicianului.

Sting si Yoga in costumul lui Adam

StingNaked

Piesele artistului englez nu vor mai suna la fel dupa ce vei vedea imaginea de mai sus. Muzicianul facea yoga gol in curtea casei sale…impreuna cu alt barbat, care probabil era antrenorul personal. Barbatul era imbracat, din fericire. Nu este cel mai placut lucru sa fii surprins in costumul lui Adam, contorsionat, cu toate cele fluturandu-ti prin aer, in timp ce altcineva se „ocupa” de tine.

Kiss la The Tomorrow Show

Interviul din 1979 din cadrul „The Tomorrow Show” a fost cel mai penibil pe care l-a oferit formatia, in mare parte din cauza lui Ace Frehley, care era cam „torpilat” si izbucnea in ras din te miri ce. Gene Simmons si-a petrecut toata seara fiind furios si indispus, in timp ce Paul Stanley se straduia sa tina situatia in frau.

Madonna si Courtney Love – Miau! Frr! Frr!

Mda, la editia din 1995 a premiilor MTV Video Music Awards, Courtney Love a avut un moment tipic ei si a rusinat-o pe Madonna cu tot felul de comentarii nepotrivite, discutii despre viata ei personala, gesturi haotice si comentarii fara sens. Una dintre cele mai comice aluzii ale grungeritei este aceea cum ca Alanis Morisette ar avea voce…in timp ce Madonna nu. Ouch!

Jared Leto si pantalonii sfasiati

Artistul a povestit ca in timpul unui concert si-a sfasiat pantalonii accidental si a cantat cu ei rupti fix in locurile unde (nu) trebuie. Jared…ne-ar fi placut sa ne aflam la acel concert. Fetele ar fi fost in al noualea cer.

Billie Joe Armstrong si caderea nervoasa

In timpul prestatiei trupei de la iHeart Radio Music Festival, Billie Joe Armstrong a avut o cadere nervoasa pentru ca a fost nevoit sa termine show-ul mai devreme decat era preconizat. Muzicianul si-a petrecut restul timpului injurandu-l pe Justin Bieber si distrugand chitare.

Mick Jagger si Keith Richards

Keith Richards a regretat mereu faptul ca Jagger i-a luat locul de lider al formatiei Rolling Stones. Tocmai de aceea a facut o afirmatie extrem de nepotrivita referitoare la inzestrarile intime ale colegului sau de trupa.

„Are un penis mic. Este minuscul!”, a spus Richards despre Jagger. Ulterior, Keith si-a cerut scuze, dar raul era deja facut.

Dave Mustaine si prejudecatile sale

Cel mai penibil moment al lui Dave Mustaine a fost acela in care a declarat ca refuza sa cante la festivaluri unde sunt invitate formatii prea…sataniste. Ne intrebam care este diferenta intre o formatie putin satanista, una moderat satanista si alta prea satanista. Probabil Dave ne-ar putea lamuri.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*