Aeon Blank si Paradox vor canta la Bucuresti

395 vizualizări

Dupa o vara tumultoasa, cu schimbari in componenta si concerte in tara, formatia Aeon Blank revine pe scenele din Bucuresti. Mai precis in Club Control (str. Constantin Mille, nr. 4) unde marti, 1 octombrie, incepind cu ora 21.00, va sustine un concert in cadrul caruia va fi lansat videoclipul melodiei “The Ballad of Lucy Butler”.

Videoclipul a fost realizat de Upi Studio pe platourile Castel Film, iar melodia “The Ballad of Lucy Butler” va fi inclusa pe cel de-al doilea album al trupei, „Dark Waters”. Personajul Lucy Butler este interpretat de Maria Urucu.

Teaserul clipului poate fi vizualizat aici:

Cu ocazia acestui concert, Aeon Blank va prezenta fanilor si noul basist al trupei, pe Dalto Ionescu, care a mai activat in cadrul trupelor Eyedrops si El Negro.

Aeon Blank este o formatie de rock alternativ cu influente metal, dark wave sau goth. Actualmente, trupa este formata din Emil Luca (voce si chitara), Mircea Becherescu (chitara), Bogdan Valentin (tobe), Sorin Fratila (clape) si Dalto Ionescu (bas).

La finalul anului 2012, Aeon Blank a fost desemnata drep Best Alternative Newcomer la Gala Metalhead.

Facebook
Youtube

In deschiderea concertului Aeon Blank, vor cinta baietii de la Paradox, trupa care s-a format la finalul anului 2009, la initiativa chitaristilor Tiberiu Galea si Razvan Calcan. Celor doi li s-au alaturat de-a lungul timpului Stefan Cacior (bas), Vlad Bazaran (tobe) si Vlad Cristea (voce).
Trupa Paradox a mai concertat la Imagine Festival, PadinaFest, Festivalul Club A, Image Rocks s.a.

Facebook
Youtube
Website

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*