All That Remains: „am vorbit să ne apucăm de scris în ianuarie”

Într-un interviu cu Global AZ Media, vocalistul formației All That Remains, Phil Labonte, a dezvăluit mai multe despre planurile de viitor alături de colegii săi.

Phil a fost întrebat când ar trebui să ne așteptăm la ceva nou din partea trupei, iar el a spus că e în discuții cu câteva case de producție. O să mai avem câteva concerte la începutul anului viitor, dar vedem. Am vorbit să ne apucăm de scris. […] Ne adunăm toată trupa în ianuarie și o să discutăm câteva idei, dar nu ne văd înregistrând până cel puțin în vară. Poate spre sfârșitul verii? Nu vreau să-l lansăm anul viitor. Personal, nu-mi place să lansez un album în a doua jumătate a anului. Prefer să-l am în prima parte a anului 2021 pentru că n-avem destul timp să-l finisăm cum trebuie până în a doua jumătate din 2020. Asta intenționăm, dar cine știe – lucrurile se schimbă.

În interviu, Phil mai discută despre locurile preferate de înregistrat, relații, instrumente muzicale, dar și despre muzicienii lui favoriți. Probabil vă va șoca să aflați că Phil e fan Taylor Swift – da, tipa înaltă și blondă care-și schimbă iubitul destul de des.

Îmi place Bring Me The Horizon destul de mult. Sună foarte bine. Noul album Taylor Swift e destul de bun. Sunt pe bune fan de-al ei. Nu cred că albumul nou e la fel de bun ca celălalt, cred că „1989” e cel mai bun. Și „Reputation” a fost destul de ok, are multe piese bune. Cel nou e bun, dar nu ca „Red”. Ultimele trei au fost chiar niște albume destul de puternice.”

Ultimul album All That Remains a fost lansat în noiembrie 2018 via Fearless/Eleven Seven. „Victim Of The New Disease” a marcat revenirea formației la sunetul metalcore de altă dată.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*