Nile: lyric video pentru o nouă piesă, „Vile Nilotic Rites”

Formația death metal Nile a lansat un lyric video pentru title track-ul celui de-al nouălea album de studio, „Vile Nilotic Rites”, care se va lansa pe 1 noiembrie 2019 via Nuclear Blast.

„Vile Nilotic Rites” a fost piesă destul de depravată din punct de vedere al scrisului, spune chitaristul și vocalistul Karl Sanders, dar și amuzant de înregistrat. Acum c-o avem live în turneu, clar ne bucurăm s-o împărțim cu fanii metal. „Vile” e o piesă catchy cu o varietate mare în tempo; de la crushing heavy la un mid-paced groove irezistibil, apoi la un blast. Are de asemenea și un vibe destul de malefic cu o doză suficientă de tehnicitate pentru a fi plăcut s-o cânți. Versurile sunt printre preferatele mele de pe album.

01. Long Shadows Of Dread 02. Oxford Handbook Of Savage Genocidal Warfare 03. Vile Nilotic Rites 04. Seven Horns Of War 05. That Which Is Forbidden 06. Snake Pit Mating Frenzy 07. Revel In Their Suffering 08. Thus Sayeth The Parasites Of The Mind 09. Where Is The Wrathful Sky 10. The Imperishable Stars Are Sickened 11. We Are Cursed

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*