Ultimele lansări: Tool, Leprous, Jinjer, Betraying The Martyrs, Mayhem & more

Pleacă omul în concediu și toată lumea decide să arunce așa cu piese noi. Ce-i drept, am apucat să le ascult, dar am zis să vă aduc și vouă la cunoștință ce se mai întâmplă, ce s-a mai lansat. Poate au mai fost și alții plecați și n-au apucat să recupereze toate noutățile de săptămâna asta, deci haideți să vedem ce-a mai apărut.

Evident, Tool. „Fear Inoculum” a fost în sfârșit lansat pe 30 august și l-am ascultat și reascultat. Aproximativ o oră jumătate de liniște și pace. Deja toată lumea știe că avem în sfârșit albumul. Internetul n-a explodat, ceea ce e bine pentru că se anunță albume și single-uri de la multe formații bune pe viitor.

Ca s-o ținem pe gen, și Leprous au venit cu ceva nou. „Below” e primul single extras de pe viitorul album, „Pitfalls”, care se va putea asculta integral pe 25 octombrie. Dacă vreți piele de găină… închideți ochii și ascultați. Doar ascultați.

Pe partea mai de bâțâială avem Jinjer. Albumul lor „Macro” apare tot pe 25 octombrie via Napalm Records. Va conține 9 piese, iar prima pe care o putem asculta este „Judgement (& Punishment)”, o combinație de metal cu… reggae. Dacă EP-ul de anul trecut, „Micro”, a pus fanii formației ucrainiene pe jar, „Macro” se anunță a fi exploziv.

Și Betryaing The Martyrs vin cu o piesă nouă de pe viitorul album. „Down”, o altă piesă extrasă de pe „Rapture”, album care se va lansa pe 13 septembrie, este o nouă dovadă că metalcore-ul e subapreciat. Sunt convinsă că după concertul din cadrul Rockstadt Extreme Fest 2019, BTM au mai câștigat niște fani în România.

Să mai rămânem puțin pe genul metalcore. Wage War a lansat „Pressure” tot pe 30 august, un album care se focusează pe sănătatea mentală, trecerea peste momentele grele și cunoașterea de sine, lucruri care primesc din ce în ce mai multă atenție de câțiva ani încoace, chiar și formațiile cu nume mai mari decât Wage War abordând subiecte ca depresia, singurătatea, sentimentul de „nu sunt destul de bun” și alte lucruri care ne macină.

Și Fit For An Autopsy vin cu a doua piesă de pe următorul lor album. „The Sea Of Tragic Beasts” dă și numele albumului care se va lansa tot pe 25 octombrie via Nuclear Blast – deja avem 3 albume de ascultat în ziua asta. Pică într-o vineri, deci e perfectă treaba.

Pentru fanii black metalului, Mayhem a lansat „Worthless Abominations Destroyed”, single extras de pe „Daemon”, album care apare pe… exact, tot pe 25 octombrie.

Equilibrium a lansat „Renegades”, al șaselea album de studio, pe 23 august – 10 piese care combină tot ce-i mai bun din stilul formației.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*