Leprous: „Pitfalls” Tour @ Quantic, București pe 17 februarie 2020

Te bate prietena la cap că n-o duci niciodată nicăieri de Valentine’s Day? Nu te pricepi la cadouri, dar prietenului tău îi plac concertele?

E ok, pe 17 februarie mergeți amândoi în clubul Quantic  din București să ascultați Leprous și să vi se facă pielea de găină ascultând live cele mai noi piese, dar și single-uri deja cunoscute. Nu-i problema că e diferența de 3 zile, îi dai biletul chiar pe 14 într-un plic cu inimioare și o să ai succes garantat.

Image may contain: one or more people and text

„Pitfalls” este al șaselea album de studio al formației norvegiene de progressive metal, lansat pe 25 octombrie 2019. A fost înregistrat la Ghostward Studios. „Pitfalls” este ceva special, formația invitând alături de ei în studio și un violoncelist, un violonist și un cor clasic. Majoritatea pieselor au fost scrise și compuse de vocalistul Einar Solberg.

Albumul a fost primit cu critici pozitive, fiind descris ca „emoționant”, oferind piele de găină. Piesa mea preferată de făcut pielea de găină este „Below” și abia aștept să o ascult live și probabil să plâng.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*