Kreator a lansat un videoclip pentru o piesă nouă intitulată „666 – World Divided”

Kreator

Germanii de la Kreator au lansat un videoclip pentru piesa „666 – World Divided”. Această melodie marchează prima piesă nouă de la lansarea ultimului lor album de studio intitulat „Gods Of Violence” și lansat în ianuarie 2017, precum și prima înregistrare comună cu noul lor basist Frédéric Leclercq.

„666 – World Divided” a fost coprodusă de Andy Sneap și Markus Ganter și înregistrat în legendarele Hansa Studios din Berlin.

Videoclipul „666 – World Divided” a fost creat sub regia lui Jörn Heitmann, cel care a fost responsabil și pentru videoclipurile „Radio” și „Ausländer” semnate de cunoscuta trupă RAMMSTEIN.

„După mai bine de trei ani lungi, suntem mai mult decât fericiți să vă prezentăm noul nostru single ‘666 – World Divided'”, adeclaratMille Petrozza, liderulul formației, cântăreț, compozitor și chitarist. „Mesajul acestei melodii este mai important ca niciodată: trebuie să rămânem împreună în această lume din ce în ce mai împărțită. Aveți grijă și cel mai important: stați metalic! Putem face totul împreună. Suntem una! ”

666 - World Divided

‘666 – World Divided’ este acum disponibil pe toate platformele digitale și va fi lansat fizic pe 10 aprilie 2020, fiind limitat doar de vinil Split-7 ” împreună cu LAMB OF DOD – partea lor prezintă melodia deja lansată ‘Checkmate’ de la albumul de studio „Lamb Of God”.
Vinilul va fi disponibil prin intermediul magazinului online KREATOR și prin poșta de corespondență Nuclear Blast.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*