Festivalul Rock ‘n Sat se reprogramează pentru 2021 (Comunicat oficial)

Rock 'n Sat
Rock 'n Sat
707 vizualizări

Organizatorii festivalului Rock ‘n Sat au emis următorul comunicat:

Nu e nici 13, nici vineri, dar veştile mai puţin bune au ajuns şi la capăt de ţară, în Vama Veche.

A trecut aproape un an de la prima ediţie Rock ‘n Sat şi visam cu toţii la o regăsire în muzica bună, liberi în vântul din Vama Veche.
Vă mulţumim pentru redescoperirea adevăratelor valori, pentru recunoaşterea mesajelor transmise prin muzică, pentru ceea ce simţim atunci când suntem împreună, uniţi sub numele lor. Dar, datorită măsurilor de siguranţă luate la nivel naţional (şi mondial) în contextul pandemiei de COVID-19, suntem nevoiţi să amânăm cea de-a doua ediţie a festivalului Rock ‘n Sat – Vama Veche pentru 2021.
E o aliniere pe care am ales-o întrucât siguranţa voastră, a participanţilor, a trupelor şi a staff-ului acestora, a partenerilor din organizare este pe primul loc.
Înţelegerea pe care o acordaţi domeniului muzical în această perioadă ne oferă o motivaţie suplimentară pentru ca anul următor să revenim mai puternici, în condiţii de desfăşurare mai puțin stricte care să ne permită să ne ducem mai departe visul: acela de a aduce pe scena din Vama Veche cele mai autentice trupe de rock din România şi nume pline de istorie şi valoare recunoscute internaţional.

Pentru că nu considerăm potrivit să organizăm evenimentul la o capacitate redusă, biletele rămân valabile pentru 2021, data urmând să fie comunicată ulterior în funcţie de evoluţia situaţiei pandemiei şi/sau reglementările oficiale.

Păstraţi biletele intacte, căci satul se va aduna la Rock ‘n Sat – Vama Veche! În 2021, în siguranţă.

Line up ul rămâne neschimbat! 🤘

Rock ‘n Sat a fost programat înițial pentru perioada 28 – 29 august, la care urmau să participe formațiile (conform și afișului de mai jos) Uriah Heep, Cargo, Iris – Cristi Minculescu, Dirty Shirt, Bucovina, Trooper, Altar, Timpuri Noi, Anton, Magica, Ska-nk, Moise

Biletele rămîn valabile pentru ediția următoaare conform OU de mai jos:

ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ NR. 70 DIN 14 MAI 2020 privind reglementarea unor măsuri, începând cu data de 15 mai 2020, în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, pentru prelungirea unor termene, pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, a Legii educației naționale nr.

1/2011, precum și a altor acte normative

  EMITENT GUVERNUL ROMÂNIEI, Publicat în  MONITORUL OFICIAL nr. 394 din

14 mai 2020

  1. Măsuri în vederea sprijinirii industriei evenimentelor culturale în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 Articolul 32

(1) Prin excepție de la prevederile referitoare la dreptul de retragere, așa cum este acesta reglementat de Ordonanța de urgență nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, pentru evenimentele și festivalurile ce urmau a fi susținute în perioada 8 martie – 30 septembrie 2020, sau în perioada în care se suspendă dreptul de organizare a evenimentelor și festivalurilor, dacă această dată depășește intervalul anterior menționat, urmează să se aplice următoarele reguli:

  1. a) în cazul reprogramării evenimentului sau festivalului, participantul la eveniment sau festival va putea folosi biletul de acces achiziționat, beneficiind de toate drepturile conferite de biletul de acces la data reprogramării evenimentului sau festivalului. Data reprogramării evenimentului sau festivalului nu poate depăși data de 30 septembrie 2021.
  2. b) în cazul anulării evenimentului sau festivalului sau în cazul imposibilității folosirii biletului de acces la data reprogramării evenimentului sau festivalului, participantul la eveniment sau festival va primi din partea organizatorului un voucher pentru întreaga sumă plătită organizatorului, voucher ce va fi folosit pentru achiziționarea de produse sau servicii din gama oferită de către organizator, conform unui regulament detaliat comunicat de către organizator.
  3. c) în cazul în care voucherul nu este folosit pentru achiziționarea de produse sau servicii până cel târziu la data de 30 septembrie 2021, organizatorul va rambursa toate sumele pe care le-a primit din partea consumatorului până la 31 decembrie 2021.

(2) Organizatorul are obligativitatea de a oferi un termen de cel puțin

30 zile cumpărătorului de bilete pentru a opta între păstrarea valabilității biletului pentru evenimentul sau festivalul reprogramat sau transformarea lui în voucher cu valoare. După expirarea celor 30 de zile biletul devine automat valabil pentru ediția reprogramată a evenimentului sau festivalului.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*