Kumm canta in Constanta si Bucuresti

Noul album Kumm se numeste „A Mysterious Place Called Somewhere”, are 12 piese nou-noute (plus un bonus track!) si va avea lansarea la Constanta vineri, 9 mai, printr-un concert sustinut in Doors Club (str. Traian, nr. 68A) si sambata, 10 mai, la Clubul Taranului din Bucuresti (sos. Kiseleff nr. 3, intr. Monetariei) dupa ora 21:00.
Albumul Kumm este disponibil in format digital pe iTunes si pe pagina de Bandcamp a formatiei – http://kumm.bandcamp.com/ CD-ul se gaseste in reteaua librariilor Carturesti si va fi disponibil si la concert!
La mai bine de 4 ani de la precedentul disc, Kumm continua sa exploreze si sa testeze limitele genurilor muzicale, evitand ca intotdeauna incadrarea intr-un stil anume. „A Mysterious Place Called Somewhere” poate fi considerat mai „progresiv” in abordarea sonora (trimitand poate spre zilele de inceput ale trupei, alaturi de revenirea lui Oigan pe postul de vocalist principal) insa vine in plus cu experienta si siguranta de sine pe care Kumm le-au capatat in cei peste 16 ani de activitate.
Saxofonul lui Iordache este in continuare un element distinctiv, refrenele si liniile melodice raman cu tine mult timp dupa ascultare, iar influentele diverse (blues, britpop, alternative rock) fac din „A Mysterious Place Called Somewhere” un album bogat si ofertant ce are cate ceva de oferit pentru orice iubitor al muzicii.
Albumul a fost inregistrat la StartRec Studio, avandu-i ca ingineri de sunet pe Sultan Nasser şi Codrin Lazar. Mixul a fost realizat de catre Utu Pascu, iar masteringul a fost realizat in SUA de catre Tom Waltz (Blue Man Group, Annihilator). Pe langa trupa, mai sunt prezenti pe album si muzicienii invitati Ana-Cristina Leonte (voce, vioara), Calina Maria Curticapean (voce) si Dragos Andriana (hurdy-gurdy).
Pana la concert, urmariti clipurile pieselor lansate pana acum:
Kumm – One In a Million (official video):
Kumm – Sa nu spui nimanui (official video):
Concert lansare Kumm – „A Mysterious Place Called Somewhere”
Vineri, 9 mai 2014, ora 21:00
Doors Club (str. Traian nr. 68A, Constanta)
Intrare: 20 lei
Sambata, 10 mai 2014, ora 21:00
Clubul Taranului (sos. Kiseleff nr. 3, intr. Monetariei, Bucuresti)
Intrare: 25 lei


Kumm:

Eugen Nutescu (Oigan) – voce, chitara
Iordache – saxofon, flaut, tamburina
Kovacs Andras – clape, sintetizator
Utu Pascu – bass
John Ciurea – tobe
Bandcamp: http://kumm.bandcamp.com/

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*