Machine Head: lyric video pentru piesa „Bulletproof”

Machine Head
Machine Head
141 vizualizări

Machine Head a lansat un lyric video pentru piesa „Bulletproof”. Piesa face parte de pe single-ul digitat „Civil Unrest„, material ce cuprinde 2 melodii:„Stop The Bleeding” și „Bulletproof”.

„Bulletproof” este o declarație clară și sfidătoare a vocalistului / chitaristului Robb Flynn și a trupei, cu privire la climatul dezastruos al țării, plină de corupție, nedreptate, rasism și inegalitate care a crescut în timpul administrației actuale.

Despre versurile acestei piese, Flynn a menționat: „Versurile pentru ‘Bulletproof’ au la bază atât uciderea lui Ahmaud Arbery, izolarea și nebunia pandemiei, protestele și blocajele clădirilor guvernamentale precum și minciunile flagrante și conspirațiile care se revarsă din gurile liderilor politici, oră cu oră, zi după zi. „

Mai multe amănunte despre piesa „Stop The Bleeding”, care este cântată alături de frontmanul Killswitch Engage, Jesse Leach, sunt disponibile aici.

*****

Reamintim că Machine Head a anulat turneul programat pentru 2020 (inclusiv concertul de la București), urmând ca acesta să fie reluat imediat după ce pandemia de Covid 19 nu va mai pune în pericol sănătatea fanilor. În acest moment America este țara cu cele mai multe cazuti de infectări cu Covid 19.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*