Wage War: ascultă acum primul single extras de pe noul album

Americanii din formația metalcore Wage War au anunțat că vor lansa al treilea album de studio, „Pressure”, pe 30 august 2019 via Fearless Records. Ascultă mai jos primul single extras de pe materialul discografic, „Who I Am”:

„Să alegi prima piesă de pe album care iese în lume e greu, dar am ales ‘Who I Am’. Din punct de vedere al versurilor, piesa se afundă în realitatea oamenilor care inevitabil te privesc de sus sau calcă în picioare lucruri în care investești foarte mult din tine sau ceea ce încerci să fii. Uneori uităm că toți suntem oameni și că toți ne simțim răniți,” spune trupa despre single.

Despre titlul albumului, „Pressure”: „De fiecare dată când te apuci de un album, e presiune. Ce faci în studio cu oamenii ăia afectează următorii cine știe câți ani ai carierei tale și dacă-ți joci cărțile cum trebuie, îți poate schimba viața. S-a simțit ca o situație de ‘totul sau nimic’. ‘Presiunea’ de a face albumul Wage War perfect, un album care adună tot ce iubesc oamenii la formația noastră care încă e în creștere și explorează teritorii noi.”

01. „Who I Am” 02. „Prison” 03. „Grave” 04. „Ghost” 05. „Me Against Myself” 06. „Hurt” 07. „Low” 08. „The Line” 09. „Fury” 10. „Forget My Name” 11. „Take the Fight” 12. „Will We Ever Learn”

Totuși, nu asta e singura presiune despre care vorbește albumul,” continuă ei, spunând că albumul va aborda mai multe motive ale presiunii. „Sunt piese care vorbesc despre sănătatea mentală și presiunea de a te preface că ești ok chiar dacă nimic nu e ok. Sunt piese care vorbesc despre a nu te supune presiunii și să rămâi doar o altă față din mulțime, ci să faci o schimbare în tine și lumea din jurul tău. A fi într-o trupă, a face muzică, a avea showuri, totul vine cu un anumit fel de presiune și ceea ce determină cine ești e modul prin care alegi să te descurci cu toate. Acest album e răspunsul nostru.”

Albumul va include și single-ul „Low”, lansat în ianuarie 2019.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*