Poți juca cu M. Shadows (Avenged Sevenfold) în noul update Call Of Duty: Black Ops 4

218 vizualizări

Noul update al jocului video Call Of Duty: Black Ops 4 e o bucățică de rai pentru gamerii care sunt fani Avenged Sevenfold. Din păcate pentru gamerii care preferă PC-ul, update-ul Operation Apocalypse Z va apărea întâi pe PS4, unde M. Shadows, vocalistul formației, e un playable character, adică, pentru cine nu e familiarizat cu termenii, poți să-l alegi să joci cu el. Operation Apocalypse Z va apărea curând și pe PC.

Această alegere nu e întâmplătoare, Avenged Sevenfold făcând parte din soundtrackul seriei de ceva vreme cu piese originale ca: „Not Ready To Die” în Call Of Duty: Black Ops, „Carry On” pentru Call Of Duty: Black Ops 2, „Jade Helm” pentru Call Of Duty: Black Ops 3 și „Mad Hatter” în ultimul joc apărut, Call Of Duty: Black Ops 4.

Noutățile au fost dezvăluite între-un livestream cu compania de jocuri video Treyarch, unde vocalistul a spus că includerea lui în joc e un vis devenit realitate. Shadows a mai apărut în Black Ops 2, însă doar într-un cinematic din credite.

„Abia aștept să văd ce fel de clipuri fac oamenii cu caracterul meu,” spune Shadows. „Chiar vreau să văd. Fanii noștri se vor distra și mă aștept la o grămadă de aventuri ciudate cu caracterul meu, sigur o să apară.”

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*