Korn: concert exclusiv într-un joc online, o nouă piesă urmează a fi dezvăluită

509 vizualizări

Hibrizii gamer-metalheads vor putea participa la un concert Korn într-un joc video, având șansa să asculte o nouă piesă extrasă de pe următorul lor album, „The Nothing”.

AdventureQuest 3D și Adventure Quest Worlds (joc 2D) vor găzdui un concert Korn exclusiv, iar jucătorii se vor putea lupta cu monștri și aduna iteme în timpul concertului. Da, evident că vor putea face și mosh pit, cum se poate altfel?

Evenimentul va avea loc pe 20 august, iar AdventureQuest 3D se poate descărca și juca gratis pe Steam, dar și pe telefon din Google Play sau AppStore, deci dacă aveți un calculator sau telefon cât de cât decent, nu ratați șansa de a fi printre primii care ascultă o nouă bucățică de album.

Virtual backstage pass to see the virtual band and get a virtual selfie

Special Guest: Korn

Produs de Nick Raskulinecz, „The Nothing” va ajunge în playlisturile voastre pe 13 septembrie via Roadrunner/Elektra și îl puteți precomanda pe site-ul oficial al formației. De asemenea, puteți alege să luați un pachet ediție limitată care conține o copie a albumului pe CD sau vinyl cu autograf, un tricou, un mirrorboard litograph print, un pachet de cafea Korn Koffee Wired Roast și un termos în care să țineți cafeaua.

01. The End Begins 02. Cold 03. You’ll Never Find Me 04. The Darkness is Revealing 05. Idiosyncrasy 06. The Seduction Of Indulgence 07. Finally Free 08. Can You Hear Me 09. The Ringmaster 10. Gravity Of Discomfort 11. H@rd3r 12. This Loss 13. Surrender To Failure

La o adunare exclusivă pentru 50 de fani Korn în zona de relaxare a birourilor LiveNations din Beverly Hills, toți membrii formației au răspuns la întrebări. S-a gustat cafeaua Korn Koffee, s-a ascultat o piesă nelansată la o pereche de căști care mergea din mână în mână. Piesa se numește „The Darkness Is Revealing”. Sursa acestor informații e Steve Appleford de la Revolver, prezent în cadrul acestei întâlniri.

Sesiunea de Q&A a început cu o întrebare legată de coperta noului album, „The Nothing”, despre care Davis spune: Mi s-a zbârlit pielea când am văzut-o. N-am crezut că cineva poate să intre în mintea mea și să ilustreze ceea ce am simțit când lucram la album. Omul din poză e agățat într-o poziție foarte incomodă.

De asemenea, sursele noastre au ciripit că în perioada iunie-iulie 2020, cunoscuta formație nu metal, Korn, va avea un turneu european, iar în prezent managerul formației e în negocieri cu doi dintre promoterii români.
Nu ne rămîne decât să așteptăm anunțul oficial din partea organizatorului.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*