O noua etapa a Trofeului „Club A” cu Enduro, Ask the Fools, Still Vision si Sticks N’ Stones

419 vizualizări
Marti, 4 martie, de la ora 19:30, are loc o noua intalnire live din cadrul editiei a doua a competitiei Trofeul „Club A” – Avanpost Rock. Vor concura trupele Enduro, Ask the Fools, Still Vision si Sticks N’ Stones. Intrarea este libera.

Enduro s-a format in 2010, stilul abordat fiind un hard rock/heavy metal cu texte in limba romana. Debutul scenic s-a petrecut in 2011, printr-un concert la Pitesti, alaturi de doua legende ale rock-ului romanesc: Compact si Celelalte Cuvinte.

Componenta Enduro:
Ovidiu Rotaru (Rotti) – chitara (membru fondator)
Robert Kungl – solist vocal
Marius Matei – chitara
Bogdan Oancea – bas
Robert Sabotici – tobe
Ask the Fools este o trupa noua, dar membrii sai au acumulat deja o experienta semnificativa cu alte proiecte muzicale. Cei patru muzicieni care alcatuiesc Ask the Fools au colaborat sau colaboreaza cu nume foarte importante din diverse sfere ale industriei muzicale romanesti: Loredana Groza, Timpuri Noi, Negura Bunget, Keo, Skizzo Skillz s.a. In aceasta formula au inceput sa cante din vara lui 2012. Initial a fost vorba doar despre „jam sessions” in sala de repetitii si in studio, fara un scop clar definit. Ask the Fools s-a inchegat ca trupa cu un repertoriu bine stabilit abia din perioada finala a anului trecut. Stilul poate fi definit ca alternative/indie rock cu influente variate (funk, hip-hop, DnB, grunge etc.).
Iata ce declara membrii Ask the Fools despre muzica lor:
„(…) ne straduim ca fiecare piesa sa emane arta, sensibilitate si substanta muzicala, impachetate totusi intr-o forma relativ usor de digerat. Nu exploram zone intunecate sau tenebroase, ci dimpotriva, mai degraba evidentul, uzualul, uneori cliseul, insa din perspective noi si prin abordari proprii.”
Componenta Ask the Fools:
Benjamin Rivalet – solist vocal
Andrei Popa – chitara, backing vocals, productie
Daniel Iudean – tobe, percutie, backing vocals
Tudor Amarandei – keyboards, efecte speciale, backing vocals
Still Vision s-a infiintat in primavara anului 2013, moment din care trupa repeta asiduu pentru a aduce ceva nou scenei rock autohtone. Membrii sai isi definesc stilul ca metal cu influente thrash, progressive si alternative.
Componenta Still Vision:
Jean – solist vocal
Vlad – chitara solo
Omar – chitara ritmica
Luca – bas
Andrei – tobe
Prezenta editie a competitiei Trofeul „Club A” – Avanpost Rock a debutat pe 23 aprilie 2013. Iata trupele care ocupa momentan primele zece pozitii din clasament, pe baza cumularii punctajului acordat de juriu cu prilejul celor doua infatisari de pana acum:
1. Agora 823 de puncte
2. Just Another Lie 819 pct.
3. 9,7 Richter 772 pct.
4. OpenMind 765 pct.
5. Sketch 754 pct.
6. Ten Times Treason 718 pct.
7. TEHI (ex-The Eyes Have It) 716 pct.
8-9. Wilder 707 pct.
8-9. Dark Fusion 707 pct.
10. Aquila 694 pct.
Pentru mai multe detalii:

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*