Moonspell a lansat videoclipul „The Hermit Saints”


Moonspell a lansat astăzi (26.02.2021) un nou material discografic intitulat „Hermitage”.
Acesta este al 13-lea produs discografic și a fost lansat prin Napalm Records.

Pentru promovarea acestuia, trupa a lansat un single video pentru „The Hermit Saints”, piesă extrasă de pe materialul mai sus amintit.
Despre această piesă Fernando Ribeiro a declarat:
“Make no mistake: this is a METAL song played according to Moonspell’s own signature and rules.It tells of the fever that makes us cross into the desert of our own existences, perpetually looking out for the cure, that will never come unless we change our ways. Many might go. Few will come back. Lock the gates, behold The Hermit Saints!”



01. „The Greater Good”
02. „Common Prayers”
03. „All or Nothing”
04. „Hermitage”
05. „Entitlement”
06. „Solitarian”
07. „The Hermit Saints”
08. „Apophthegmata”
09. „Without Rule”
10. „City Quitter” (Outro)
Bonus Tracks
11. „Darkness in Paradise” (Candlemass cover – available on LP, deluxe box, MC + mediabook)
12. „The Great Leap Forward” (7″ vinyl – available in deluxe box)

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.