Moonspell anunță noul album „Hermitage”

Moonspell
44 vizualizări

Formația portugheză MOONSPELL a anunțat că va lansa un nou album în data de 26 februarie 2021.

Materialul se numește „Hermitage” și reprezintă cel de-al 13-lea disc al trupei.

„Hermitage” a fost înregistrat la Orgone Studios în Anglia, iar de mix și master s-a ocupat Jaime Gomez Arellano, cunoscut pentru colaborările sale cu Paradise Lost, Primordial, Ghost și Solstafir.

Primul single, intitulat „The Greater Good”, poate fi ascultat mai jos. Piesa este însoțită de un lyric-video cu imagini tulburătoare, care vă pot afecta emoțional.

Cântecul este un concept sociologic care militează pentru altruism. Militează pentru acel gest mai bun și mai corect, care pune umanitatea deasupra binelui individului. Din păcate, s-a făcut foarte mult rău în numele acestui principiu, iar responsabili sunt liderii lumii, precum și cetățenii obișnuiți. Scenariul l-am creat eu, alături de regizorul Guillherme Henriques. Sopul acestuia este să evidențieze contrastul dintre prioritățile noastre, ca ființe umane, lupta care se dă între problemele pe care nu le-am putut – sau nu am vrut – să le rezolvăm și preocupările „lumii întâi”. Cultul trupului versus foametea din Africa. Uciderea nevinovaților versus cel de-al doilea amendament. Frumusețea monumentelor versus urâțenia violenței”, a declarat vocalistul Fernando Ribeiro despre „The Greater Good”.

Acesta a continuat prin a spune ca suntem cu toții responsabili pentru ceea ce vedem în videoclip: „pentru binele mai mare, dar și pentru răul cumplit”.

Nu este o problemă ce ține de rasă, de clasă sau de educație. Este o problemă de conștiință. E vital să refacem legăturile dintre comunități și să ne evaluăm comportamentul. Doar noi putem să ne salvăm…de noi înșine”, explică muzicianul în comunicatul de presă care anunță noul disc.

Tracklistul „Hermitage” conține 10 melodii în ediția standard, plus încă două bonus track-uri în edițiile deluxe.

01. The Greater Good
02. Common Prayers
03. All Or Nothing
04. Hermitage
05. Entitlement
06. Solitarian
07. The Hermit Saints
08. Apophthegmata
09. Without Rule
10. City Quitter (Outro)
11. Darkness In Paradise (deluxe)
12. The Great Leap Forward (deluxe)

*Între timp, Youtube a cenzurat videoclipul, așa că acesta este disponibil doar direct pe platformă, după ce vă logați la contul personal și confirmați că aveți peste 18 ani și ați luat la cunoștință faptul că ați putea să vă simțiți afectați de conținut.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*