Hellfest Festival 2023, patru zile de concerte incendiare!

După o dublă ediție în 2022, Hellfest se întoarce în această vară 2023, la Clisson! Pentru această nouă ediție, festivalul de muzică extremă a anunțat nu trei, ci patru zile de spectacole. Hellfest așteaptă fanii metalului de joi, 15 iunie, până duminică, 18 iunie, 2023.

Acesta este evenimentul muzical francez de neratat pentru toți fanii metalului și alți iubitori ai muzicii cu mulți decibeli… În fiecare an, din 2006, Hellfest Summer Open Air, aka Hellfest Festival, aduce pe scenele sale multe trupe care cântă în special muzică metal și punk sau hardcore.

De asemenea, primind câteva zeci de mii de festivalieri și trupe de cult cunoscute în întreaga lume, cum ar fi Alice Cooper, Kiss, Motörhead și Mötley Crüe, Hellfest a devenit unul dintre principalele festivaluri de muzică din Europa și unul dintre principalele evenimente culturale din Franța.

În ceea ce privește programul, acesta a fost împărtășit în data de 15 decembrie. În 2023, festivalierii vor fi încântați să-i vadă pe scenele principale pe Iron Maiden, Slipknot, Kiss, Pantera, Mötley Crüe, Def Leppard, Parkway Drive, Within Temptation, Papa Roach, precum și Amon Amarth, In Flames, Architects, Arch Enemy, și Porcupine Tree. Alte trupe mari care vor urca pe celelalte scene ale festivalului francez sunt Rancid, Clutch, Katatonia, Amenra, Monster Magnet, Testament, As I Lay Dying, Katatonia, Behemoth, Gorgoroth, Voivod, Hypocrisy, The Hu, Paradise Lost, Fishbone, Exodus, Lorna Shore, Meshuggah, Dark Funeral, Flogging Molly, Candlemas și multe altele.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*