Tool: amânarea lansării noului album le-a adus amenințări cu moartea de-a lungul anilor

Tool, una dintre cele mai apreciate trupe ale momentului – și nu numai – urmează să lanseze un nou album la finalul acestei luni, album pe care fanii l-au așteptat mai bine de un deceniu. Ce s-a întâmplat în tot acest timp în care noi am dat replay la albumele piratate puse pe internet sau am căutat albumele prin rafturile de acasă?

Ei bine, în ultimul număr al revistei Metal Hammer, toboșarul Danny Carey spune că au primit amenințări cu moartea, mai ales Maynard James Keenan. Mă simțeam incredibil de prost când îmi spunea că idioții îl amenințau cu moartea. Oamenii ăștia habar n-au de etica noastră. Chestiile astea nu se întâmplă pur și simplu: n-o să existe vreun album care să sune ca acest album Tool.

Se mai întâmplă când ești perfecționist, așa cum recunosc băieții și cum spune mantra chitaristului Adam Jones: Nu e bun când e gata, e gata când e bun. Carey adaugă: Ceea ce auzi e ceea ce primești, iar ceea ce primești e ceea ce s-a întâmplat ca să fie gata.

Bassistul Josh Chancellor recunoaște că de multe ori a crezut că sunt aproape de final. [Noi] Am scris un album sau aveam piese care sunau mișto, dar apoi le aruncam pe toate și-o luam de la capăt.

„Fear Inoculum”, primul single lansat de pe albumul cu același nume pe care-l vom putea asculta integral pe 30 august, e cea mai lungă piesă care reușește să ajungă în topul Billboard 100, având 10:21 minute.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*