Dirty Shirt anulează participarea la emisiunea Guerrilive de acasă.

309 vizualizări

Formația Dirty Shirt a emis următorul comunicat:
„Din păcate unul dintre membrii trupei contactat Covid 19, ceea ce face imposibilă participarea noastră la GUERRILIVE DE ACASĂ, emisiune programată pentru data de 25 ianuarie 2021 (ora 17.00).

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane, barbă şi păr
Ne pare extrem de rău, însă în acest moment trebuie să avem grijă de sănătatea fiecăruia dintre noi și a celor din jurul nostru. Ne doream mult să participăm la această emisiune, cu atât mai mult cu cât nu am mai cântat (în direct) fanilor noștri de multă vreme.
Mulțumim Radio Guerrilla și Bogdan Șerban pentru invitație (promitem să o onorăm cu prima ocazie), dar și publicului, care întotdeauna a fost alături de noi.

Chiar dacă planurile noastre au fost date din nou peste cap de Covid 19, rămânem în continuare încrezători, iar ceilalți din trupă vom profita de aceste zile pentru a continua înregistrările pentru noul album și filmările pentru videoclipuri și webshow-ul programat pentru această primăvară.

Celor care vor să ne susțină în aceste proiecte și încă nu au făcut-o, le reamintim că azi este ultima zi pentru a participa la campania noastră de crowdfunding (disponibilă pe https://www.sprijina.ro/cauze/dirty-shirt/), iar celor care deja au făcut-o le mulțumim din toată inima!

Stay safe! Dirty Shirt”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*