Black Stone Cherry: „Suntem fericiți și ne mândrim cu muzica noastră!”

Data de 9 iulie 2019 se apropie cu pași repezi, deci și concertul Black Stone Cherry din Quantic se apropie… Pentru a vă convinge să veniți și să vă distrați alături de ei și de Riot Monk, trupa care va deschide seara pentru hard rockerii americani, băieții au fost de acord să ne răspundă la câteva întrebări.

1. Salut! Mulțumim pentru acest interviu, fanii din România sigur se vor bucura să afle câteva noutăți despre voi! Să începem cu ceva ușor: cum e turneul până acum?
Până acum, turneul a fost genial! Iubim să cântăm live piese diferite în fiecare seară. Ne bucurăm de fiecare dată să cântăm pentru un public entuziasmat!

2. Care e cel mai bun show pe care l-ați avut până în acest moment și ce a fost atât de special la el?
Asta e una grea. Sincer, încerăm să facem în așa fel încât fiecare show e special în felul lui. Dar să cântăm în fața a peste 100.000 de oameni la ediția de anul trecut Download Festival în UK a fost, pe puțin, super fain. Câteva dinre soțiile noastre au reușit să ajungă, iar asta a fost foarte special pentru noi.

3. Știm că toată lumea vă întreabă asta și poate e prea devreme, dar… ceva planuri pentru material nou? Ne spuneți ceva picant turneul ăsta?
Chiar am făcut câteva riff-uri noi și am născocit niște idei în timpul acestui turneu. Nimic 100% sigur, dar chiar plănuim să lansăm ceva nou curând.


4. Să alegi numele potrivit e o bătaie de cap pentru orice trupă și probabil ați avut niște idei destul de ciudate înainte să-l alegeți pe acesta. Spuneți-ne, care au fost cele mai ciudate/amuzante nume care v-au trecut prin cap și cum ați ajuns la „Black Stone Cherry”?
„Black Stone Cherry” vine de la un brand de trabucuri numit Blackstone. Au mai multe gusturi și întâmplător aveam o cutie din cele cu cirește la o repetiție. Am crezut că sună mișto, așa că am ales asta. Nu prea ne-am gândit la altele înainte de asta.

5. S-a întâmplat vreodată ca unul dintre voi – sau voi ca trupă – să vrea să renunțe la muzică din cauza criticilor negative, hateri sau probleme personale? Cum ați trecut peste gândurile rele?
Chiar deloc. Încercăm să nu luăm în seamă partea rea a industriei. Dacă te gândești prea mult la asta, poate să te doboare. Suntem fericiți și ne mândrim cu muzica noastră, să nu mai zicem că fanii noștri sunt minunați!

6. În clipul pe care ni l-ați trimis, păreați foarte nerăbdători să veniți în România, vorbind despre Dracula și usturoi. Ce-ar fi dacă Dracula chiar ar veni la concert? V-ati speria și ați fugi, v-ați goli buzunarele de usturoi sau v-ați pierde controlul ca un fan nebun, cerându-i să urce pe scenă cu voi?
Clar l-am întreba dacă vrea să se alăture echipei noastre!

7. Când ați început să faceți muzică, v-ați gândit vreodată că puteți ajunge până aici, să fiți cunoscuți și iubiți în întreaga lume, mergând în turnee peste mări și țări?
Pe atunci știam că vrem, dar dacă ne-ai fi spus când aveam 15-16 ani că am avea turnee mondiale, ne-ar fi șocat! Suntem foarte recunoscători și binecuvântați.

8. Mulți dintre noi nu se simt în siguranță vorbind despre sentimentele și gândurile noastre, ne simțim ciudat să le împărtășim chiar și cu oamenii apropiați. Care e una dintre cele mai personale piese scrise de voi? Cum v-ați simțit cântând-o în fața unei mulțimi?
Hmm. Probabil „My Last Breath” e cea mai personală de pe ultimul album. E o piesă foarte specială și-ți dă de gândit. Clipul a ieșit minunat și chiar a atins o coardă sensibilă în rândul fanilor noștri.


9. Spuneți-ne despre cel mai ciudat lucru – cadou, dacă vreți să-i spuneți așa – pe care l-ați primit de la un fan. Unii oameni primesc prăjituri, flori, desene, poate… chestii personale de la fete. Surprindeți-ne!
Odată am primit o mică „statuetă” a unui șarpe cu clopoței care purta o pălărie și tot felul de chestii pe lângă el. Avea gura deschisă larg și era al naibii de ciudat să te uiți la ea, dar totuși a fost foarte mișto.

10. În afară de a rupe scena din Quantic, ce v-ar plăcea să faceți în România sau București dacă ați avea timp de pierdut?
N-am fost niciodată aici și sperăm că vom reuși să explorăm pe cât de mult se poate, să vedem peisajele și să aflăm mai multe despre cultură. Ne place să facem asta în locuri noi.

11. Mulțumim pentru tot. Aveți un mesaj pentru fanii din România care vor veni la concertul de pe 9 iulie?
Abia așteptăm! De mult vrem să avem showuri în România și suntem nerăbdători să cântăm pentru toți fanii (cherry heads) de acolo!

Un eveniment organizat de Maximum Rock România și Promusic Events. Recomandat de Rock FM.

Biletele se pot achiziționa exclusiv de pe AmBilet.ro la următoarele prețuri:

  • 59 lei – Presale (preţ până pe 08 iulie, inclusiv)
  • 70 lei – Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*