Rammstein face parte din coloana sonoră a remakeului „Destroy All Humans!”

380 vizualizări

În 2005 s-a lansat prima ediție a jocului video „Destroy All Humans!”, un joc care satirizează filmele cu invazii extraterestre. Acțiunea se petrece în 1959, iar extraterestrul Crypto încearcă să cucerească Pământul și să adune ADN uman pentru a-și clona rasa extraterestră. Pe lângă distrugerea societății umane, jocul oferă și foarte mult umor negru.

Un remake al acestui joc va ajunge pe piață în 2020, iar un trailer lansat recent îl arată pe Crypto cum răpește vaci și hipnotizează un întreg oraș pentru a lua parte la un concert live și, pentru un oarecare motiv, se cântă chiar „Ich Will” al celor de la Rammstein.

„Ich Will” face parte din albumul „Mutter” lansat în 2001 via Motor Music și e una dintre cele mai cunoscute piese Rammstein. Videoclipul original ilustrează jaful unei bănci, însă hoții (membrii trupei) nu se feresc de alarme, poliție sau presă, ba chiar își doresc să vină: când femeia de la ghișeu dă să sune alarma, unul dintre ei îi apasă mâna pe buton și alarma sună continuu, undeva în altă cameră Till dă un interviu presei, își dau măștile jos imediat ce intră în bancă. Se bucură de atenția primită chiar și în închisoare.

Acum, videoclipul original și trailerul „Destroy All Humans!” nu au neapărat legătură, însă versurile s-ar putea să se potrivească cu intenția lui Crypto și toată faza cu hipnotizatul. S-o dăm puțin pe varianta în engleză a versurilor ca să vedem dacă au sens.

„Ich Will” se traduce cu „I want”, ceea ce e de înțeles de la un extraterestru care vrea să cucerească planeta noastră. În loc de un discurs prin care să le spună ce vrea și ce are de gând cu ei, Crypto alege să cânte direct: „I want to feel your glances/ I want to control every heartbeat/ I want to hear your voices/ I want the peace disturbed/ I want you to watch me carefully/ I want you to understand me/ I want your fantasy/ I want your energy/ I want to see your hands/ I want to drown in cheering”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*