Rammstein lucrează la piese noi

Rammstein
385 vizualizări

Bateristul trupei Rammstein, Christoph Schneider, a participat la o discuție pe postul de radio Radio Bob din Germania, unde a mărturisit că trupa s-a reunit și lucrează la piese noi.

„Încă mai avem atâtea idei în jurul nostru, atâtea melodii neterminate. Ne-am întâlnit și lucrăm la piese noi. Vrem să lucrăm la piese, iar dacă se vor transforma sau nu într-un album, nimeni nu știe încă.”

Ultimul material de studio, intitulat „Untitled” (al 7-lea din cariera trupei), a fost lansat de către trupa germană în 2019,

Reamintim că după controversele create de „Deutschland”, fanii au așteptat cu sufletul la gură și alte videoclipuri noi din partea formației, iar mai jos putem vedea cum a luat naștere videoclipul pentru piesa „Ausländer”.

Regizorul videoclipului, Joern Heitman, spune: E un fel de eurotrash combinat cu metal. Cred e ceva ce am văzut doar în „Pussy”(Liebe ist für alle da, 2009). Părerea mea e că asta a făcut piesa așa specială și un hit de vară. Dar și versurile sunt destul de controversate – foarte ascuțite și tăioase, lasă destul loc pentru mine să-mi exersez creativitatea și să vin cu ceva total neașteptat.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*