Dirty Shirt revine la București pentru un concert special

După excelentul recital avut la București în cadrul evenimentului Iubim 2 Roți, maramureșenii de la DIRTY SHIRT se intorc în capitală pentru a pune în scenă un concert special ce va avea loc la Club Quantic, în data de 27 octombrie 2018.
Va fi ultimul concert Dirty Shirt la București înaintea lansarii noului material discografic, ocazie cu care Dirty Shirt va cânta atât piese vechi cu care a încântat publicul până în prezent, dar și piese ce voi fi incluse pe viitorul album.
Mihai Tivadar, leaderul formației Dirty Shirt a declarat: „Acest concert va fi un prilej excelent să testăm noile piese alături de publicul din București pe care noi îl îndrăgim foarte mult. Cu siguranță că unele piese vor ajunge la sufletul publicului foarte rapid și suntem nerăbdători să cântăm refrenele alături de ei.
Avem și câteva surprize pe care o să le dezvăluim la momentul potrivit.”

Alaturi de Dirty Shirt, în cadrul acestui eveniment, vor evolua și câteva formații locale ce vor fi anunțate în foarte scurt timp.

Biletele se pot achizițione de pe site-ul www.AmBilet.ro, primele având un preț promoțional.

Următoarele evenimente unde veți puteți vedea și asculta live formația Dirty Shirt:

*** 02.08: Rockstadt Extreme Fest 2018: 2-5 August | Official Event (RO) w/ Ansamblul Folcloric National Transilvania ***
*** 05.08: Colos-Saal Aschaffenburg (DE), w/ Skindred ***
*** 07.08 Club Vaudeville Lindau (DE), w/ Skindred ***
*** 18.08: Horehronské Mecheche 2018 (SLK), w/ Transylvanian FolkCore Orchestra ***
*** 24.08: Bucovina Rock Castle ( 2018 ) (RO) ***


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*