Deep In The Underground 3 cu Abigail, Hteththemeth si Aspru

Next Evil Event spera sa va incalzeasca putin pe 15 decembrie 2012, invitandu-va in clubul Rockstadt din Brasov la Deep In The Underground 3 – eveniment ce de trei ani incoace si-a propus sa le ofere brasovenilor nume reprezentative pentru muzica underground de orice fel, fie ea metal, dark ambient sau… cine stie ce genuri vor mai fi promovate pe viitor?!
Fiind ultima sambata inainte de Apocalipsa promisa, va invitam la un dezmat total, in cadrul caruia cei trei maestri de ceremonii vor fi:
Aspru – proiect initiat de deja cunoscutul Amarthalos. Imbinand cu succes elementele ambient cu black metalul, proiectul va propune o incursiune in interiorul spiritual al unor vremuri apuse dar si in al acelora ce vor veni. Avand influente predominante ce isi gasesc originea in primele albume Burzum, suntem siguri ca Aspru va fi o surpriza placuta pentru admiratorii compozitorului si nu numai.
Hteththemeth – dupa o perioada de aproape 13 ani de lucru, noul album conceput de Lao Kreegan (aka Leo) si echipa sa, este aproape gata sa iasa la suprafata. Un produs conceptual, „Best Worst Case Scenario” se prezinta ca o coloana sonora a unui film imaginar. Piesele ce va vor fi prezentate sambata seara vor fi in proportie de 90% in prima auditie si vor avea parte si de proiectii.
Abigail – emblema a atmospheric doom/death metal-ului dar si a gothic metal-ului, trupa se va afla in orasul de la poalele Tampei pentru prima data in istoria sa, istorie deloc scurta si plina de realizari remarcabile pornind de la creatiile discografice si pana la concertele sustinute in tara, dar si peste hotare. Cu un produs proaspat – “It Is The Night I Fear” realizat la sfarsitul lui 2011, cei ce isi spun Abigail ne vor incanta simturile in seara de sambata, prezentandu-ne acest produs discografic dar si piese mai vechi pe care multi dintre noi abia asteapta sa le fredoneze impreuna cu muzicienii.
Asadar, dragi impatimiti ai muzicii underground (de orice factura o fi ea), va asteptam cu drag sambata 15 decembrie 2012 incepand cu ora 20 la Deep In the Underground 3.
Biletul de intrare va costa 15 lei iar berea va curge din belsug pe acorduri inmiresmate cu aroma de… underground! Obisnuita tombola nu va lipsi, prilej pentru multi sa-si procure adevarate artefacte pentru vremurile ce vor veni.

Sursa: Comunicat Next Evil Event


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*