Comunicat de presă: 4Tune Quartet – invitat special al trupei Dirty Shirt la concertele din Brașov și București.

Dirty Shirt va susține două concerte în perioada următoare, la Brașov, în club Rockstadt pe data de 26 octombrie 2018, și la București, în Quantic Club pe data de 27 octombrie 2018, avându-le ca invitați speciali pe membrele 4Tune Quartet.

Cele patru membre ale cvartetului nu sunt străine de experiența concertelor alături de trupa Dirty Shirt – ele au fost prezente pe scenă în timpul show-rilor pe care aceasta le-a susținut la Metalhead Meeting 2018Rockstadt Extreme Fest 2018 (alături de proiectul FolkCore Orchestra) și la Horehronské Mecheche, în Slovacia, precum și în primăvara acestui an, la București. Avem din partea trupei și promisiunea prezentării în premieră a câtorva piese de pe albumul ce urmează să fie lansat.

Alături de 4Tune Quartet, pe scenă vor mai urca Miruna Puiu (Hybrid Symphony) și Alexandra Joicaliuc (Hybrid Symphony) în calitate de backing vocals, voci care au participat la numeroase concerte alături de Dirty Shirt, cât și la înregistrările viitorului album.

La Brașov, în clubul Rockstadt, Dirty Shirt vor fi precedați pe scenă de prietenii lor de la Riot Monk, tot băimăreni, doar că puțin diferiți ca stil- ei cântă grunge și alternative metal. Fiți pe fază, urmează să mai fie anunțate și alte trupe!

În București, vor urca pe scenă alături de ei în Quantic Club Twist of Fate, o trupă care abordează stilul metalcore/melodeath și care a mai cântat alături de formații precum Breathelast și E-an-na, și Lucky Thirteen, o trupă de progressive rock/metal care se inspiră de la Pink Floyd, Opeth, Led Zeppelin sau Porcupine Tree și care, de-a lungul timpului, a mai împărțit scena cu nume precum Kempes, Bucovina, Between Colors, White Walls, E-an-na, An Theos, Hteththemeth, Șuie Paparude, C.A.S.H, Carla’s Dreams, Conexiuni sau Cargo.

Pentru concertul din Brașov, biletele sunt disponibile aici.
Pentru concertul din București, biletele pot fi achiziționate de aici.

Facebook Event Brașov, Rockstadthttps://www.facebook.com/events/291805931398320/
Facebook Event București, Quantic Clubhttps://www.facebook.com/events/504472073321411/

Eveniment Organizat de către Promusic Events și Maximum Rock România.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*