Leprous și Agent Fresco revin în această toamnă în România

leprous2

După aventura de săptămâna trecută de la ARTmania, norvegienii de la LEPROUS (foto) au anunțat că vor susține două concerte în România, alături de islandezii de la AGENT FRESCO, care la rândul lor au susținut în această vară un concert la Electric Castle.

Evenimentele vor avea loc în data de 5 septembrie în Cluj-Napoca, în /Form Space, și în data de 6 septembrie în București, în Quantic. De asemenea, concertele fac parte din cea de a doua parte a turneului de promovare a albumului „Malina”, lansat de Leprous în august 2017.

Muzica celor de la Leprous este o compilație de stiluri, precum „progressive rock”, jazz sau „pure metal”, cunoscând influențe ale unor compozitori de muzică clasică sau artiști din diferite genuri, ca: Björk, Muse, Porcupine Tree, Massive Attack, Ulver, Opeth sau Radiohead. Primele albume ale trupei „Tall Poppy Syndrome” (2009), „Bilateral” (2011) sau „Coal” (2013) au atras atenția presei și aprecierea publicului, în timp ce „The Congregation” (2015) le-a adus celor de la Leprous șansa de a participa la un turneu mondial.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*