Lorna Shore a lansat clipul piesei Of The Abyss

Lorna Shore
Lorna Shore

În urmă cu doi ani, Lorna Shore a lansat EP-ul revoluționar …And I Return To Nothingness, care conține hitul To The Hellfire (în prezent, având peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube și peste 38 de milioane de stream-uri pe Spotify). Pentru a sărbători această aniversare, trupa a lansat un nou videoclip, pentru piesa Of The Abyss, produs de Loki Films. În plus, un nou vinil colorat ediție limitată (1000 de unități, cu gravură pe partea B) pentru …And I Return To Nothingness este disponibil acum pe lornashorestore.com.

Adam De Micco (chitară) comentează: „Nu cred că cineva dintre noi ar fi putut prezice ce ar fi făcut EP-ul pentru această trupă, precum și pentru noi ca indivizi. Aceste trei melodii ne-au permis să facem lucruri la care doar am fi visat. Suntem extrem de recunoscători pentru tot ce a venit de la acest EP și dorim să sărbătorim aniversarea lui. Vă mulțumim că v-ați regăsit în acest material așa cum am făcut-o noi. Vă mulțumim pentru tot.” 

De la lansarea piesei …And I Return To Nothingness, Lorna Shore a continuat să ia cu asalt lumea muzicii, apărând la unele dintre cele mai mari festivaluri din Europa, înainte de a începe cea de-a doua etapă a turneului nord-american, alături de Mastodon și Gojira, săptămâna viitoare.

Lorna Shore l-a recrutat pe solistul Will Ramos (Monument Of A Memory, ex-A Wake In Providence) în 2021, după plecarea fostului vocalist al trupei, CJ McCreery. Bateristul, Austin Archey, a declarat că el și colegii de trupă erau conștienți de abilitățile lui Ramos, deoarece A Wake In Providence cântase în unele spectacole cu Lorna Shore. Cu toate acestea au fost uluiți de dăruirea, forța și pasiunea acestuia. 

„Este greu să găsești pe cineva cu atâta dăruire. Will era foarte pregătit din toate punctele de vedere… Și implicat! Cred că s-a pregătit toată viața pentru asta!” a adăugat Austin Archey.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*