Spune-le copiilor despre trupa ta preferată cu „The ABCs of Metallica”

Dacă tinerii nu mai sunt atât de impresionați de Metallica cum erau altă dată, dacă unii nu ascultă deloc pentru că nu le-au plăcut sau nici nu-i interesează să asculte, cu siguranță cine a trecut de categoria de vârstă 25-30 de ani are un loc special în suflet pentru Metallica. Și un loc special pentru copii.

Ca părinte rocker, vrei să-ți îndrumi copiii pe căile muzicii bune și să le spui ce s-a întâmplat cu fiecare album, membru sau piesă în parte, dar, să fim serioși, până la o anumită vârstă nici nu le pasă de poveștile părinților. Deci dacă chiar insiști să-ți educi copiii într-ale metalului de la o vârstă fragedă ca să impresioneze colegii de școală, ai noroc: Metallica în colaborare cu autorul How Abrams și ilustratorul Michael „Kaves” McLeer vor lansa în noiembrie „The ABCs of Metallica”, o carte ilustrată despre istoria formației, piese, albume și membri, puse în ordine, evident, alfabetică.

Descrierea cărții sună cam așa: „Include rime și ilustrații. The ABCs of Metallica are în vedere istoria formației de la, duh, A la Z! Fiecare literă a alfabetului evidențiază un moment din călătoria trupei începând cu Garage Days la Master of Puppets la informații amuzante despre membri. Cartea e scrisă în colaborare cu Howie Abrams (The Merciless Book of Metal Lists, Hip-Hop Alphabet), cu ilustrații de Michael „Kaves” McLeer, care a participat la expoziția Obey Your Master în 2012.

O parte din profit va merge la fundația Metallica, All Within My Hands Foundation, dedicată creării de comunități sustenabile prin sprijnirea educației forței de muncă, lupta împotriva foametei și alte situații critice locale. Pentru mai multe informații, vizitați allwithinmyhands.org.”

Cartea poate fi precomandată și se va lansa pe 26 noiembrie 2019. Acum suntem curioși ce vor asocia cu W… oare să fie wah wah?


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*